„LJETO DOBROG UKUSA“ NOĆAS U TIVTU

„LJETO DOBROG UKUSA“ NOĆAS U TIVTU

93
0
Podijeli

Nastavak gastro manifestacije „Ljeto dobrog ukusa”, nakon uspješnog početka u četri restorana istovremeno, biće organizovan u restoranu „Volat 2″ u Tivtu večeras u 21 čas. Nastupiće Svetlana Raičković i „Grlice” klapa „Incanto” i folklorni ansambl „Boka”.

U ponudi ovog restorana su specijaliteti mediteranske kuhinje, po promotivnim cijenama – „Krašićki pijat” 5 eura.
Ova promotivno turistička manifestacija u okviru tivatskih ljetnjih fešti, biće organizovana i 24. jula u konobi „Bahus”, 29. jula u konobi „Đardino”, 30. jula u hotelu „Kamelija”, 12. avgusta u hotelu „Mimoza” i 15. avgusta u restoranu „Marina”.
Gastro manifestacija „Ljeto dobrog ukusa” zamišljena je kao svojevrsna fešta na kojoj će se, prije svega, svi dobro zabaviti i družiti, učesnici, a i gosti koji će imati prilike da probaju specijalitete mediteranske kuhinje po posebnim cijenama.
Iz TO Tivat najavljuju i koncert sarajevske grupa „Letu štuke” 23. jula, pa početkom avgusta, na stadionu malih sportova u Radovićima, Goran Vukošić će, već po tradiciji pokloniti koncert zavičaju. Poslastica dolazi 18. avgusta kada će na gradskoj rivi nastupiti hrvatska pop diva Nina Badrić čime će ova manifestacija biti završena.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code