LJETO DOBROG UKUSA U TIVTU

LJETO DOBROG UKUSA U TIVTU

114
0
Podijeli

ljeto_dobrog_ukusa_logoTivat proteklih dana vrvi od događaja, ne fali predstava, izložbi, zabave, a večeras u hotelu “Pine” počeće i prva gastro manifestacija pod nazivom “Ljeto dobrog ukusa”.

Saradnica u TO Tivat, Tamara Petković, za Radio Jadran kaže da je cilj manifestacije da se uz dobru muziku i folklor, po nižim cijenama, probaju specijaliteti primorske kužine. U sve su se uključili i tivatski hotelijeri i ugostitelji.

Picerija i restoran

U ponudi će biti girice (1,5 e) mušlje (2,5 e) i brancini po cijeni od 3,5 eura. Gastro-ponuda hotela “Pine” nudiće se po 10% nižim cijenama. Pored degustacije jela mediteranske kužine, organizovan je i zabavni program u kojem će učesatvovati klape “Castel Nuovo” i “Jadran”, kao i folklorni ansambl “Boka”. I članovi maslinarskog društva Boke imaće takođe prezentaciju.

Prva gastro manifestacija održaće se u hotelu “Pine”, zatim se seli u popularni plažni bar “Big Ben” na Seljanovu, a treća manifestacija biće u hotelu “Maestral” 11.  jula. “Ljeto dobrog ukusa” trajaće tokom jula i avgusta i u hotelima “Palma” i “Vila Royal”, restoranu “Magnolija”, restoranu vile “Kristina” i na brod-restoranu “Vodenoj kočiji”.

Početak manifestacije zakazan je za 21 h u hotelu “Pine”.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code