Početna Politika Ljubav prema Novom nema cijenu: Novska Lista ne prihvata ucjene

Ljubav prema Novom nema cijenu: Novska Lista ne prihvata ucjene

0

Novska Lista kao potpuno nezavisna politička struktura isključivo posvećena interesima Herceg Novog i bez hipoteke Podgorice, od početka participacije u vlasti suočena je sa opstrukcijama takozvanih velikih stranaka u naporima da se raskine sa nazadnom politikom prošlosti i sa spornim radnim navikama javnih službenika koje su se godinama ogledale u neprofesionalnosti, neljubaznosti i kašnjenju na posao pri čemu su posljedice trpili građani.

Naše prvo obećanje građanima bilo je da će Opština Herceg Novi biti njihov servis i da ćemo se koncentrisati na naš grad od Debelog Brijega do Kamenara. Kada su nedavno pet funkcionera iz različitih članica koalicije pretrpjeli finansijske posljedice svog kašnjenja na posao, uslijedile su neprimjerene reakcije, prijetnje i ucjene, dijela funkcionera koji pripadaju Demokratskom Frontu te pokušaji manipulisanja dnevnim redom sjednice Skupštine opštine. Novska Lista jednostavno ne prihvata takav odnos i ostaće dosljedna obećanjima koje je dala i sebi i građanima Herceg Novog. Učinićemo sve da napravimo otklon od političkog ponašanja na koje su navikle podgoričke stranke, kako one na vlasti, tako i one u profesionalnoj opoziciji na državnom nivou.

Ozbiljno je dovedeno u pitanje učešće Novske Liste na skupštinskom zasijedanju zakazanom u ponedeljak, na datum koji nam je od početka i bio sporan zbog vjerskog praznika jednog dijela Novljana. Naš odgovor na ovu situaciju je ozbiljno upozorenje i neučestvovanje na sjednici u ponedeljak ukoliko se ne dese hitne i korijenite promjene koje smo od svojih koalicionih partnera zahtijevali. Ljubav prema gradu nema cijenu.

S ljubavlju vaša Novska Lista

POLITIČKI MARKETING