Početna Promo Look by Violeta Portonovi: I tokom novembra gratis tretmani njege

Look by Violeta Portonovi: I tokom novembra gratis tretmani njege

0

Polovinom septembra u Portonovom je otvoren ekskluzivni unisex frizersko-kozmeički salon Look by Violeta.

Veliki broj konsultacija, upita peko Instagrama i radova govori o povjerenju koje domaći klijenti imaju u kvalitet ovog brenda.

Kao što je na početku objavljeno za mještane bokokotorskog zaliva cijene su tokom cijele godine normalne i na nivou cijena salonu u Podgorici.

– Kako bi se što bolje upoznali sa kvalitetom proizvoda koji su odabrani i njihovim rezultatima na kosi u oktobru je organizovana akcija besplatnih tretmana njege kose uz uslugu farbanja ili pramenova. Po vašim reakcijama smo zaključili da ste vrlo zadovoljni i odlučili da akciju produžimo tokom cijelog novembra.

Građani su postavili dosta pitanja preko instagrama ili tokom konsultacija i za ove teme su se najviše interesovali:

Veliki broj vas želi promjenu boje kose i postavlja pitanje da li blanš oštećuje kosu?

Ako se hemijski proces radi po pravilima kosa se ne može ošteti. Svi preparati koje koristimo u salonu su vrhunskog kvaliteta, a blanš u sebi sadrži i dodatke, iz generacije olaplexa, koji povezuju hemijske veze u vlasi i ravnomjerno izvlači boju. Poslije upotrebe se obavezno koristi kondicioner koji vraća ph kose i boje bez amonijaka.

Da li keratin za ispravljanje oštećuje kosu?

Keratin sa kojim radimo u salonu je biljnog sastava – veganski. 80% ispravlja a 20% regeneriše hemijske veze u vlasi. Radi se na svim tipovima kose i traje do 6 mjeseci. Idealan je, kako ljeti tako i u jesenjem periodu kako bi se kosa lakše kontrolisala po vlažnom vremenu.

Da li radite medicinski pedikir?

U Crnoj Gori ima samo nekoliko kozmetičarki koje rade medicinski pedikir. Jedna od njih je u salonu Look by Violeta. Problematika je vrlo specifična pa su neophodne konsultacije, a za sve informacije i zakazivanje termina možete pozvati u salon ili napraviti upit preko Instagrama.

Tim salona se zahvaljuje svim klijentima koji su nam ukazali povjerenje.

Možete nas kontaktirati na broj 069 550005 i zapratiti na Instagram profilu lookbyvioleta.