LP Kotor: Najavili inicijativu za smjenu predsjednika, pa mu dali legitimitet

LP Kotor: Najavili inicijativu za smjenu predsjednika, pa mu dali legitimitet

0
Podijeli

Na kotorskoj političkoj pozornici-igrokaz. Koja je razlika od najave pokretanja inicijative za razrješenje predsjednika Opštine do obezbjeđenja uslova za davanje ligitimiteta odlukama donijetih od njegove strane i uvođenja istih u legalne tokove? – pitaju u saopštenju nakon sjednice parlamenta u tom gradu iz OO Liberalne partije.

– Odgovor znaju odbornici DPS –a čiji je predsjednik Opštinskog odbora u nazad nekoliko dana najavio da će njihov odbornički klub pokrenuti inicijativu za smjenu predsjednika Opštine, a nedolaskom na XVII  sjednicu Skupštine opštine obezbijedili su da Skupština potvrdi njegove odluke dajući im legitimitet i legalitet – navodi predsjednik OOLP Kotor, Vido Drašković.

Picerija i restoran

Nedolaskom odbornici DPS –a omogućili su odbornicima SDP, jednom od konstituenata vladajuće koalicije, da ne daju saglasnost predsjednikovim odlukama, demonstriraju svoju „dosljednost“ bez posljedica za koaliciju, tvrdi on.

Interesi zbliže i najljuće političke protivnike. Ako nije riječ o zajedničkim interesima, kako objasniti činjenicu da je Vlada luci Kotor dodijelila dvanaestogodišnju koncesiju kad je vodi menadžment ove opštinske vlasti, koja je opozicija na državnom nivou, a nijesu je dali kad je menadžment bio iz opštinske vlasti koja je bila i na državnom nivou, ako se zna da nije bilo u međuvremenu zakonskih promjena koji regulišu ovu materiju?

Ne treba skrenuti s uma da se sve ovo radi u interesu naroda, kako kažu akteri kotorskog igrokaza – zaključuje u saopštenju predsjednik OOLP Kotor, Vido Drašković.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code