Početna Sport LŠ: Jadran bolji od Alfena

LŠ: Jadran bolji od Alfena

0

U 13. kolu Lige šampiona Jadran Carine je u pretposljednjoj utakmici regularnog dijela na domaćem terenu savlado holandski AZC Alfena.

Jadran je bio favorit u ovoj utakmici pa je tako bilo i od početka meča, prvi period naš tim je riješio u svoju korist 4:2. U drugoj četvrtini mali pad u našoj igri pa su gosti to iskoristil i odigrali ovaj period nerješeno, pa je rezultat na polovini glasio 6:4 u korist Novljana.

U trećem periodu naš tim se ponovo trgnuo i povećao prednost pa je rezultat na kraju 3. četvrtine bio 11:6. Slična situacija i u posljednjoj četvrtini, jadranaši sigurni u napadu i čvrsti u odbrani pa je konačan rezultat iznosio visokih 15:7.

U timu Jadran Carina čak 6 igrača je postiglo po 2 gola: Mijušković, Danilo Radović, Gardašević, Đuro Radović, Spaić, Drašković.

Sjutra u podne zakazan je meč Sabadella i Spandaua 04. U slučaju da Njemci ne osvoje tri boda u Španiji, posljednjeg putnika na F8 odlučivaće direktan meč Jadrana i Špandaua u Berlinu.

Jadran Carine – Alfen 15:7 (4:2, 2:2, 5:2, 4:1)

Igalo – bazen Instituta Igalo.

Sudije: Fester (Njemačka), Kouretas (Grčka).

Igrač više: Jadran Carine 8(3), Alphen 10(2).

Jadran Carine: Kandić, D. Radović 2, Popadić 1, Kriještorac, Mijušković 2, Merkulov 1, B. Banićević, Gardašević 2, Radović 2, Spaić 2, Drašković 2, Petković 1, Tešanović.

Alfen: Urošević, Ćorić 1, T. De Mej, Ivošević, Stinstra, S. De Mej 1, D. De Mej, Van Mil, Mandolini, Inđić 3, Filipović 2, Smit.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code