LŠ: Jadran Carine dočekuje Eger

LŠ: Jadran Carine dočekuje Eger

0
Podijeli

images_slike_sport_vk_jadran_2015Duelom sa mađarskim Egerom, vaterpolisti Jadran Carine nastavljaju večeras nastupe u Ligi šampiona. Utakmica IV kola A grupe biće odigrana na bazenu Instituta Igalo, a početak je navaljen za 18. h.
U glavnoj rundi takmičenja, Jadran Carine do sada je bez pobjede – imaju remi sa Špandauom, ali i dva poraza od riječkog Primorja i Barselonete.
Nikola Janović za Radio Jadran ocjenjuje da je Liga šampiona forsirana zbog sticanja iskustva mlađih igrača, što je prevashodno bio cilj, a ne prikupljanje bodova.
Večerašnjeg protivnika, koji u dosadašnjem dijelu takmičenja ima pobjedu, poraz i remi, Janović smatra favoritom, jer:

“Eger je ekipa u nivou Primorja i sve sem njihove pobjede bilo bi prvoklasno iznenađenje. Ali, sa druge strane, nastojaćemo da pružimo dobru partiju i ako nam se ukaže šansa, nećemo je propustiti sigurno”, poručio je Janović.

Picerija i restoran

On je mišljenja da Jadran Carine ipak može da bude dostojan protivnik, jer, kako je kazao igra se na domaćem terenu a tu je i neizostavna podrška sa tribina, koja je uvijek dobar “vjetar u leđa”, koji će da ih “nosi” tokom utakmice:

“Realno govoreći, kvalitet je višestruko na strani Egera, jer imaju desetak igrača koji su na svjetskom nivou, i toga treba biti svjestan. Na drugoj strani, pokušaćemo dati sve od sebe, pružiti dobar meč, a rezultat ćemo vidjeti na kraju”, zaključio je Janović.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code