Početna Društvo Luštica Bay najbolji razvojni projekat u Evropi

Luštica Bay najbolji razvojni projekat u Evropi

2

Na svečanoj ceremoniji dodjele nagrada Luxury Network International Awards u Dubaiju projekat Luštica Bay proglašen je za najbolji razvojni projekat u Evropi (Best European Property Development).

Kako je saopšteno iz kompanije Luštica Development, nagrada je uručena na svečanoj gala ceremoniji u hotelu Caesars Palace pred više od 400 gostiju, predstavnika humanitarnih organizacija, diplomatskih misija i međunarodnih ogranaka više od 50 luksuznih brendova iz 115 zemalja Evrope, Bliskog Istoka, Afrike, Azije i Sjedinjenih Država.

– Prestižna nagrada dodijeljena nam je u trenutku kada učestvujemo u na zajedničkoj prezentaciji projekta sa kompanijom Investor Media u Dubaiju i poznatom nautičkom sajmu Dubai Boat Show-a, koji se održava do 2. marta. Ovo je jako značajno priznanje za nas i to u momentu kada interesovanje za Lušticu bay, kao otvorenu cjelogodišnju destinaciju, doživljava ekspanziju – saopštila je marketing menadžerka Luštica Development Slavica Milić.

Nagrade su dodijeljene inovatorima u nekoliko kategorija luksuznog sektora, kao i humanitarnim ličnostima i uspješnim poslovnim liderima. Među pobjednicima su i čuveni brend Rols Rojs (Rolls Royce Motor Cars), koji je luksuzni auto godine kao i mis svijeta Džordžina Risk (Georgina Rizk)  koja je proglašena za ikonu ljepote, te mnogi drugi.

Na oko sedam miliona kvadratnih metara na tivatskom dijelu poluostrva Luštica, kompanija Luštica Development razvija projekat Luštica Bay kao rezidencijalnu turističku destinaciju sa dvije marine, sedam hotela, različitom ponudom nekretnina, profesionalnim golf terenom, gradskim jezgrom i ostalim sadržajima neophodnim za život grada.

Ove godine u Luštici Bay su otvoreni prva faza marine sa 176 vezova, prvi ulatraluksuzni hotel – Čedi, te marina naselje sa oko 220 rezidencijalnih jedinica.

2 Komentari

  1. Kič kiča kakav može biti nagrađen samo u kiču zvanom Dubaji, pa svima nam je jasan taj sistem vrijednosti – što ste više para oprali to je razvojni projekat bolji. A mi smo svi sisali vesla hahah. E jes, o državo naša, državo kiča i neukusa!

    4
    2

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code