LUŠTICA DIVELOPMENT ULOŽILA POLA MILIONA U RAZVOJ ZAJEDNICE, SVAKE NAREDNE GODINE ĆE...

LUŠTICA DIVELOPMENT ULOŽILA POLA MILIONA U RAZVOJ ZAJEDNICE, SVAKE NAREDNE GODINE ĆE PO 200 HILJADA EURA

136
0
Podijeli

U okviru podrške mladima i razvoju lokalne zajednice, sportskih i kulturnih sadržaja, Luštica Divelopment AD do sada je uložila pola miliona eura u društveno odgovorne projekte u više crnogorskih gradova – saopštavaju iz ove kompanije.

Pored podrške sportskim timovima i organizacijama, ove godine nastaviće podršku razvoju lokalne zajednice kroz finansiranje kulturnih aktivnosti i pomoć socijalno ugroženim kategorijama.
Do kraja godine, za sponzorstva i donacije biće opredijeljeno još 100 hiljada eura, dok će svake naredne kompanija obezbijediti između 150 i 200 hiljada eura.
Tim povodom, kako bi obilježila dugogodišnju uspješnu saradnju sa sportskim i drugim organizacijama, kao i početak ljetnje sezone, Luštica Divelopment organizovala je „Luštica Bej druženje sa partnerima”, u plažnom baru „Almara” na Oblatnom gdje su se okupili predstavnici sponzorisanih organizacija i ustanova.
„U jezgru našeg projekta koji se ubrzano razvija jesu aktivan, zdrav život, porodica i prijatelji, kultura, kao i razvoj lokalne zajednice. Zato i želimo da naše investicije u sport, kulturu i tivatsku zajednicu rastu jednako kao i naš projekat, i da zapravo zajedno, kao pravi partneri, kreiramo „Lušticu Bej” kao vodeći centar aktivnog i zdravog življenja na Jadranu”, rekao j direktor projekta, Omar Farid.
Predsjednik Opštine Tivat Ivan Novosel, ocijenio je da je projekat Luštica Bej od izuzetne važnosti za ovu opštinu, navodeći da se radi o impozantnom projektu u svakom smislu.
„Luštica Divelopment je donirala u Opštini Tivat pola miliona eura i to nevladinim organizacijama, sportskom sektoru, kulturnim i društvenim institucijama i time pokazala da je naš istinski partner”, ocijenio je Novosel.
Kompanija je donirala i 15 hiljada eura za pomoć ugroženima u poplavljenim područjima BiH i Srbije.
Menadžment Luštice bio je domaćin predstavnicima KK Teodo i Krtoli, FK Sloga, JK Delfin, AK Arsenal, RK Boka, Kuglaškog kluba Mornar i Studentskog sportskog saveza Podgorica. Događaju na Oblatnom prisustvovali su i predstavnici Opštine, Centra za kulturu, Turističke organizacije, OŠ „Branko Brinić”, Vatrogasne službe i vrtića Radovići i muzičke škole.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code