LUŠTICA BEJ: U PROŠLOJ GODINI ULOŽENO 6,8 MILIONA EURA

LUŠTICA BEJ: U PROŠLOJ GODINI ULOŽENO 6,8 MILIONA EURA

167
0
Podijeli

lustica bay 12Tivatski Luštica Divelopment a.d. objavio je izvještaj za prošlu godinu koji pokazuje da su ukupna ulaganja iznosila 6,8 miliona EUR. U projekat Luštica Bej / Lustica Bay / do sada je ukupno uloženo preko 26 miliona eura, saopšteno je iz kompanije.
Kompanija izmiruje finansijske obaveze i u okviru je finansijskog plana za projekat. Luštica Divelopment je nastavila da podržava lokalnu zajednicu za šta je do sada opredijeljeno više od 350.000 EUR.
Kompanija je dobila prvu građevinsku dozvolu resornog Ministarstva za izgradnju prvih deset apartmantskih objekata sa ukupno 72 apartmana u formi glavnog projekta. Ukupna površina je oko 8000 metara kvadratnih.
Početak gradnje je planiran tokom aprila, a izgradnja će trajati dvije godine. Procijenjena vrijednost investicije je 15 miliona eura. U toku je tenderski proces za izbor generalnog izvođača radova. Pripremni građevinski radovi na projektu Luštica Bej počeli su u februaru prošle godine. Do sada su izgrađeni pristupni putevi, otvoreno golf vježbalište i račišćen teren za svih 18 rupa budućeg golf igrališta.
Pored toga, za projektovanje golf terena angažovana je kompanija Geri Plejer Dizajn /Gary Player Design/ . Izgrađeni su model apartman i vidikovci na budućim lokacijama marine, glavnog puta i golf hotela.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code