“MAJSKE KIŠE” OSVOJILE “SUNAČANE SKALE”

“MAJSKE KIŠE” OSVOJILE “SUNAČANE SKALE”

202
0
Podijeli

suncane skale pobjednici2013aKemal Monteno i Teška industrija sa pjesmom “Majske kiše” pobjednici su 19. festivala “Sunčane skale” u Herceg Novom.
Drugo mjesto u konkurenciji 22 izvođača, pripalo je Danijelu Pavloviću, dok je treći bio Joce Panov. Nastupili su i Bojan Jambrošić, Deana Dasović, Pero Stefanović, Gelenys i Kevin, zatim, Pamela Ramljak, Igor Cukrov, Ivana Martinović, Telman, Pogrešila Roda, Denis, Ellyand, Kristijan Rahimovski, Saška Janković, Jelena Kažanegra, April, Mave o Rick, Ivana Banfić (koja je bila 4.), Marko Prentić, Dejan Seferović. Izvođači su bili iz Hrvatske, BiH, Srbije, Makedonije, Slovenije, USA, Rusije, Azerbejdžana, Njemačke i Crne Gore. Iako najavljen na Skalama se nije pojavio Žare Berber iz Makedonije.

O pobjedniku je odlučivao 16-člani žiri. Organizatori su odsutali od najavljenbog revijalnog dijela da ne bi probili termine direktnog prenosa.
Uz velike nade da će nakon tri godine pauze, povratak “Skala” na Kulu značiti i povratak starog sjaja ovog nekada trovečernjeg festivala, to se nije desilo. Iako samo jedno veče “Pjesma ljeta” i pored uloženih 270 hiljada eura, publika nije ispunila Ljetnju pozornicu. Osim toga bila je i “uskogruda” sa aplauzima, pa je vjerovatno sve povod za dobru analizuju i odgovor zašto “Sunčane skale” i pored nesporne medijske promocije Herceg Novog i Crne Gore nemaju veće domete i zanimanje.

Picerija i restoran

 

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code