Makedoncima omiljeno odredište Tivat

Makedoncima omiljeno odredište Tivat

891
0
Podijeli

Turisti iz Makedonije su u 2016. godini, prema statističkim podacima, u Opštini Tivat ostvarili 996 dolazaka i 12.261 noćenje. Zbog toga je na 7. Međunarodnom sajmu turizma u glavnom gradu Makedonije  – Skopje Travel Market 2017, zajedno sa lokalnim turističkim organizacijama Podgorice, Cetinja, Bara i Ulcinja, ponudu za predstojeću turističku sezonu predstavila i Turistička organizacija Opštine Tivat.

Sajam je, kao i prošle godine, otvorila direktorica Agencije za promociju i podršku turizma Republike Makedonije, Lela Krstevska.

Picerija i restoran

Štand TO Tivat je prvog dana sajma obišla delegacija Ambasade naše zemlje u Makeodniji, odnosno ambasador, Predrag Mitrović, šefica Odjeljenja za ekonomska pitanja i turizam, Tatjana Perović Mitrova, sekretarka Amasade Crne Gore u Makedoniji, Jelena Milačić, kao i predsjednik Zajednice Crnogoraca u Makedoniji, Boris Popivoda sa kolegama.

– U periodu od 6. do 8. aprila, koliko je trajao sajam, pokazano je veliko interesovanje za Crnu Goru kao turističku destinaciju. Brojnim posjetiocima podijeljen je raznovrstan propagandni meterijal, sa akcentom na ponudi smještaja u gradu u vidu Kataloga hotelskog i privatnog smještaja, kao i cjenovne ponude u hotelskom smještaju za period pred i postsezone – kazali su iz TO Tivat.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code