Mali džudisti Igala sa tri medalje u Mostaru

Mali džudisti Igala sa tri medalje u Mostaru

1
Podijeli

Nakon uspiješnog takmičenja u Prnjavoru, džudisti Igala nastavili su dalje s uspjesima u Mostau. U tom gradu je u organizaciji Džudo kluba “Hercegovac” povodom 55 godina postojanja kluba, organizovan prvi “Kup Hercegovine 2018” . Na takmičenju su učestvovali klubovi iz: Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Srbije, Albanije, Slovenije i Austrije, sa oko 400 takmičara.

Džudo klub “Igalo” nastupio je sa pet takmičara od kojih je troje osvojilo medalje. U konkurenciji mlađih poletaraca do 22kg, Strahinja Murišić zauzeo je drugo mjesto, srebrnu medalju.
U kategoriji do 31kg, Vukašin Vujović sa tri pobjede i jednim porazom osvojio je treće mjesto i bronzanu medalju, dok je u konkurenciji mlađih poletarki do 25kg, Nikolina Kokot osvojila zlatnu medalju.

Picerija i restoran

“Konkurencija je bila jaka, organizacija dobra. Džudo klub Igalo već duži niz godina odlično sarađuje sa klubom Hercegovac, samim tim dobili smo zahvalnicu za učestvovanje i doprinos na tuniru. Kao što sam već najavila, čeka nas puno takmičenja do kraja ove godine, samim tim veliki rad i trud. Od ponedjeljka 3. septembra počinje i upis za novu djecu. Zato pozivam sve zainteresovane da nam se pridruže u prostorijama kluba – kazala je, trenerica, Katarina Mustur.

Naredno takmičenje Igaljane očekuje već sljedećeg vikenda, u Tivtu.

1 komentar

Ostavite komentar

*

code