Mali košarkaši Bijele treći na turniru u Risnu

Mali košarkaši Bijele treći na turniru u Risnu

0
Podijeli

Na mini košarkaškom turniru za dječake rođene 2009. godine i mlađe, u Risnu, podovom obilježavanja dana Opštine Kotor i 6 godina postojanja košarkaškog kluba Risan 2011, košarkaši KK Bijela zauzeli su treće mjesto.

– Turnir je u potpunosti opravdo očekivanja. Neki od mališana su se po prvi put susreli sa organizacijom turnira, sudijama, zapisničkim stolom. Na kraju svi su dobili medalje, jer  to i zaslužuju, ne bilo koje nego zlatne – kazali su iz KK Bijela.

Picerija i restoran

Bijeljani su na kraju zauzeli treće mejsto, pošto su najprije poraženi od domaćina, KK Risan rezultatom 30:14, a potom i od ekipe Mogrena iz Budve 30:8, koja je i osvojila turnir, jer je u trećem meču bila bolja od Rišljana, a rezultat je bio 34:26.

Za KK Bijela nastupili su  Andrej Miladinović, Vlado Mehić, Danilo Bošković, Jovan Ilić, Stefan Vuković, Miloš Popivoda, Anđela Popivoda, Marko Zornija, Mišo Ilić, Novak Ilić, Matija Blanuša, Bulajić Teodora, Vasilije Škobalj, Čedo Đinović, Niko Zloković, Tijana Živaljević. Trener: Vukašin Subotić

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code