Mališani iz Bara pobjednici 4. Međunarodne dječije olimpijade

Mališani iz Bara pobjednici 4. Međunarodne dječije olimpijade

4
Podijeli

U ukupnom plasmanu  na 4. Međunarodnoj dječijoj olimpijadi u Sportskom centru Igalo, proteklog vikenda, prvo mjesto je zauzeo  AK Sanja iz Bara, drugo  je pripalo školici Šampion iz Kotora, a treće su podijelili  Sport Talent Mostar i Leotar Trebinje. Na  4. je Unisport Stolac, 5. ZVRK Supetar, 6. Atletik Nikšić i Talenat Nikšić, 7. Unisport Bol, 8. Sport za sve Kotor i Smart Gym Podgorica  i 9. Unisport Split.

Olimpijada je okupila preko 500 mališana uzrasta od 4 do 11 godina iz Hrvatske, BiH i Crne Gore iz 13 škola sporta: Unisport Bol i zvrk superstarsa ostrva Brač, Unisport Split, Sport Talent Mostar, Unisport Stolac, Atletik Kličevo, SRD Talenat Nikšić, Smart Gym Podgorica, AK Sanja iz Bara, Sport za sve i Šampion iz Kotora, Leotar Trebinje i domaćin, Univerzalna školica sporta Jump.

Picerija i restoran

Djeca su se igrala i takmičila u tri discipline: sprint, poligon spretnosti i eksplozivnosti (kamikaze). Kao domaćini iz šklolice Jump su se odrekli ukupnog plasmana:

– I ovoga puta  pokazali smo se kao odlični domaćini, jer su se sva djeca i roditelji učesnika dječije olimpijade iz Herceg Novog vratili sa preljepim utiscima i uspomenama. Naročito 230 djece, trenera i roditelja sa Brača, iz Splita, Mostara i Bara koji su stigli dan ranije i uživali u druženju i ljepotama našega grada – kazali su organizatori.

Dječiju olimpijadu je otvorila i pozdravila sekretarka za društvene djelatnosti i sport, Vesna Samardžić. Ovaj skup malih sportista održan je  četvrti put  u organizaciji školice sporta Jump iz Herceg Novog, a pod pokroviteljstvom Turističke organizacije, Opštine Hercerg Novi, Komunalno-stambenog preduzeća i brojinh sponzora.

4 Komentari

 1. Čestitke ekipi iz Bara, ali tom atletskom klubu “Sanja” iz Bara ne treba dozvoliti da se ubuduće takmiči sa djecom iz Univerzalnih Školica Sporta, jer nije fer i sportski da specijalizovani klubovi atletike sa uvježbanim atletičarima i atletičarkama pionirskog nivoa nosi zlatne medalje djeci amaterima u sportu. I ako su ovog puta doveli više djece na takmičenje, njihovi atletičari su ipak dominirali. Radi buduće reputacije Univerzalnih Škola Sporta, sve ostale specijalizovane klubove za jednu sportsku disciplinu treba kategorički isključiti iz ovakve vrste takmičenja.

  9
  2
  • Bravooo KACMARINE!
   Iz vaseg komentara se vidi da veoma dobro poznajete sport a narocito atletiku!
   Treba da cestitate pomenutom klubu i djeci koja su postigla nevjerovatan uspjeh jer su bili najuspjesniji u onome sto nije specificno za njihov sport 🙂

   4
   7
   • Bravo za “Zanimljivo”
    Svatko ima svoj sopstveni interes da piše i podržava ili ne podržava narodske komentare i u potpunosti se slažem sa vama, jer je ulični borac koji nema pravila u borbi dokazao da je bolji od full contact majistora. Jedino je zanimljivo što su obadvojica profesionalci u svojim disciplinama, a Univerzalne Škole Sporta odgajaju amatere u njihovom uzrastu. Jednog jutra će te se gospodine ili gospodjo “Zanimljivo” probuditi zreliji i to će biti dan vašeg preporoda

    3
    3
 2. Divno!!Djeca su ukras svijeta ? Bravo za organizatora,uvijek okupite veliki broj i dijece i gostiju.Iz godine u godinu ste sve bolji.Samo naprijed Jumperi!Bravo za prof.Milutina,i suprugu Bojanu.Grad je živnuo ovog sumornog vikenda.

  15

Ostavite komentar

*

code