Početna Oko nas Tivat Mališani iz Bijele gosti Tivta tokom dječijeg novogodišnjeg dana

Mališani iz Bijele gosti Tivta tokom dječijeg novogodišnjeg dana

2

Mališani iz Dječijeg doma Mladost biće gosti Tivta 29.decembra, tokom dječijeg novogodišnjeg dana tokom kojeg je predviđen koncert i nastup Leontine, Minje Subote i njihovih gostiju.

Foto: Opština Tivat

Oko 40 mališana iz Bijele uživaće u cjelodnevnom programu za djecu, u okviru „Zimske bajke 2020“, na inicijativu Turističke organizacije Tivat i kabineta predsjednika Opštine dr Siniše Kusovca koju su podržala opštinska preduzeća i ustanove, saopšteno je iz lokalne uprave.

„Pošto smo osmislili program za sve ukuse i uzraste, željeli smo da nekako u Zimskoj bajci učestvuju i mališani iz Doma Mladost. Svjesni da ih u decembru u znak pažnje posjećuju mnoge kompanije i ustanove, odlučili smo da im omogućimo da budu dio praznične čarolije, i sa svojim vaspitačima budu gosti Tivta tokom cjelodnevnog programa koji će prirediti Leontina i Minja Subota. Uprava Doma je rado prihvatila inicijativu koju su podržala opštinska preduzeća kao generalni sponzori događaja, a svi se veoma radujemo ovoj posjeti“, lazala je Gabrijela Glavočić, direktorica TO Tivat.

Pored tradicionalnog koncerta Leontine sa gostima, tog dana djeda Mraz će dijeliti paketiće djeci na rivi Pine, a cijeli Tivat će biti u znaku najmlađih – biće priređene brojne animacije poput pravog dječijeg zabavnog vašara.

Tivat ove godine priređuje novogodišnji program u trajanju od čak 45 dana. Tokom mjesec ipo ukrašena tivatska riva Pine biće pozornica za klizače, pjevače, praznične gastro-kućice, božićne sajmove i humanitarne bazare, dnevne gastro i tematske sadržaje, muzičke koncerte i cjelodnevne zabave.

Programi za najmlađe, „Čarobna šuma”, dječija predstava na ledu i brojna iznenađenja tivatske djece djeci na dar, tokom decembra garantuju zabavu za čitave porodice.

2 Komentari

  1. nekad smo se pominjali u ravnopravnom rangu s Dubrovnikom i Opatijom. Stvarno je trebalo talenta i kreativnosti s takvim pedigreom i predispozicijama pasti na danasnji nivo dje nas pominju kao “ono izmedju Dubrovnika i Kotora” ako nas uopste neko i pomene

  2. Da li je neko razmišljao o tome koliko Tivat prednjači po kreativnosti u odnosu na Novi? Svašta nešto su izmislili i to tako već deceniju… mada je preporod Tivta počeo i ranije.

    Uzmite samo npr. vizuelni promotivni “flajer” kojim na internetu oglasili svoj program proslave Nove godine, u regionu i kod nas (baš kao i Budva, doduše). Predivno, izaziva osmjeh i divljenje. I da li ste odgledali promotivni “spot” za Praznik mimoze koji je već sada pušten u regionu? Od spota mi crvene uši od stida (najiskrenije) jer bi i malo dijete radosnije opituralo i kreativnije poređalo sličice koje se smjenjuju u ovom “remek djelu” televizijske reklame od prije 100 godina.

    I tako smo se pozicionirali između Tivta i Dubrovnika, kao nesrećna i neprokrčena šikara koja bi da je proglase parkom prirode ali nema nikoga ko zna da napiše takvo pismo, niti se iko razumije u internet da taj predlog pošalje. Mi smo obična drača… i načekaćemo se da dođe neko ko bi pokosio, raskrčio, zasadio i oplemenio. Rekoh i ranije mnogo puta – neko ko ima muda, da oprostite.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code