Početna Društvo Mališani iz vrtića „Naša radost“ posjetili Opštinu Herceg Novi

Mališani iz vrtića „Naša radost“ posjetili Opštinu Herceg Novi

7

Salu Skupštine opštine Herceg Novi danas je ispunio žamor i smijeh mališana iz vrtića „Naša radost“. Njih tridesetak ugostili su predsjednik Opštine, Stevan Katić, predsjednik Skupštine opštine, dr Miloš Bigović, potpredsjednik, Miloš Konjević i sekretarka za kulturu i obrazovanje, Ana Zambelić Pištalo, saopštavaju iz Službe za informisanje.

Djeca su ispunila odborničke klupe i radoznalo slušala objašnjenje predsjednika o tome šta je posao Opštine i onih koji je vode.

„Pale“ su čak i neke odluke  –  na predlog predsjednika Skupštine Miloša Bigovića mališani su se saglasili da treba da slušaju roditelje i vaspitače, jedu zdravo, redovno peru zube, igraju se što više, ne govore ružne riječi, vole i čuvaju jedni druge.

Zahvalivši se lokalnoj upravi na izdvojenom vremenu i ugodnom prijemu, vaspitačice su istakle da se djeca posebno raduju ovakvim danima i da su veoma srećni što Opština uvijek izađe u susret njihovim molbama.

One su u ime srednje grupe vrtića sa Tople, koju čine Novljanke i Novljani od četiri i pet godina, postavile pitanje da li će naš grad dobiti neka nova igrališta. Aplauzom su pozdravili odgovor potpredsjednika Konjevića, da predstoji izgradnja sportskog terena na Toploj iznad vrtića, kao i igrališta u Ulici Mića Vavića i na Gomili.

7 Komentari

  1. Casti mi ja nevidjeh da su ovi nesto bolji ajde Mica iz casne i postene kuce ostali po meni nijesu nista bolji od ovih iz vlade…ono sto obecase samo ova djeca mogu poverovati

    3
    9

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code