Mališani školice sporta “Jump” osvojili 15 medalja na Braču

Mališani školice sporta “Jump” osvojili 15 medalja na Braču

4
Podijeli

Ekipa univerzalne školice sporta “Jump” iz Herceg Novog osvojila je 15 medalja i zauzela 4. mejsto u ukupnom plasmanu, na 4. Međunarodnoj dječijoj olimpijadi održanoj u nedjelju, 15. oktobra u Bolu na ostvru Brač u Hrvatskoj.

– Kao ekipa čiji su učesnici bili najmlađi, ponosni smo na postignute rezultate osvojivši 6 zlatnih, 5 srebrnih i 4 bronzane medalje i tako u ukupnom plasmanu zauzeli četvro mjesto – kazali su iz univerzalne školice sporta “Jump”.

Picerija i restoran

Ekipu Univerzalne školice sporta “Jump” iz Herceg Novog na dječijoj olimpijadi u Bolu, činilo je 37-oro djece uz pratnju roditelja. Mališani su predstavljali Herceg Novi i Crnu Goru, uživali u druženju, stekli nova prijateljstva. Svi učesnici iz Bola pozvani su na olimpijadu koja će se održati sljedećeg mjeseca u Sportskom centru Igalo i koja će okupiti preko 500 djece iz regiona.

Djeca koja su učestvovala su: Milica Vujačić, Nađa Savković, Matea Kotlaš, Sara Obradović, Tara Krešić, Minja Matković (srebro), Teodora Ćetković (3 zlatne medalje), Anđelka Banićević, Teodora Savić (srebro i bronza), Nikolina Zornija (srebro), Andrijana Savić, Samardzić Lena, Filip Đuričić, Martin Govedarica, Vladimir Savić, Stefan Damjanović, Filip Jelić, Pavle Radunović, Vuk Begenišić, Vladan Samardzić, Nikolaj Pavlović, Uroš Samardzić, Nenad Vukadinović (bronza), Nikša Zornija, Jovan Govedarica (srebro), Jakov Glebov (2 zlata i bronza), Srđan Oradović (zlato i srebro), Silvio Zornija, Pavle Vujović, Sergej Vujović, Benjamin Hodzić (bronza), Marko Kotlaš, Branko Sijerković. Ekipu su vodili treneri prof. Milutin Govedarica i Bojana Govedarica.

4. Međunarodna dječja olimpijada je kroz takmičenje u tri discipline okupila 200 učesnika iz 6 sportskih škola, iz tri države.
Nakon uzbudljivog takmičenja, kao ukupni pobjednik upisao se debitant, Atletski klub “Sanja” iz Bara. Nagrada za drugo mjesto je otišla u ruke Univerzalne sportske škole “Sport Talent” iz Mostara, dok su treće mjesto zauzele domaće snage iz “UniSport” sportske škole višestranog razvoja Bol.

Uz trofejne ekipe, na 4. Međunarodnoj dječijoj olimpijadi učestvovali su i “Mali sportisti” iz Supetra, “UniSport” Split, te Univerzalna školica “Jump” iz Herceg Novog. Sa malim sportistima se cijelo vrijeme družio i podršku im davao TOR, maskota nadolazaćeg Evropskog prvenstva u rukometu – EHF Euro Croatia 2018.

4 Komentari

  1. Milutin i Bojana su zajedno sa djecom koja su se takmičila na Bolu u Hrvatskoj pravi i iskreni ambasadori i promoteri Herceg-Novog i Crne Gore. Ne znam da li je neko zapazio da su oni jedini imali zastavu iz države iz koje dolaze, dok je ekipa iz Bara imala samo tablu sa natpisom mjesta iz kog dolaze. Zbog toga mislim da Univerzalnu Školicu Sporta “JUMP” bi maksimalno trebali da podrže svi privredni i privatni subjekti iz Herceg-Novog, kao i Ministarstvo Sporta i Kulture Crne Gore.

    15
  2. Čestitke svima. Organizacija je bila na vrhunskom nivou i svi su uživali. Vrijeme pretoplo za ovo doba godine, ali sve u svemu perfektno. Trenerima želim da iduće godine povedu još više takmičara.

    15

Ostavite komentar

*

code