Početna Društvo Mališani vrtića sa Tople posjetili Centar bezbjednosti Herceg Novi

Mališani vrtića sa Tople posjetili Centar bezbjednosti Herceg Novi

1

Djeca mlađe vaspitne grupe JPU “Naša Radost” sa vaspitačicama, područnog odjeljenja sa Tople, jutros su posjetili Centar bezbjednosti Herceg Novi.

Foto: CBHN

 

Tokom jednočasovne posjete djeci je pokazana oprema koju koriste policijski službenici prilikom obavljanja redovnih poslova i aktvinosti kao i policijska vozila. Policijski službenici su mališanima odgovarali na pitanja.

-U okviru Protokola »Bezbjednost djece« koji je potpisan između direktora Uprave policije, ministra unutrašnjih poslova i ministra prosvjete u martu je planiran obilazak osnovnih škola na području Opštine Herceg Novi. Predviđena su predavanja na teme: bezbjednost djece u saobraćaju, policija u službi građana, vršnjačko nasilje i maloljetnička delikvencija, prevencija i zaštita od opojnih droga i alkohola, bezbjedno korišćenje interneta i društvenih mreža, prevencija i zaštita djece od trgovine ljudima i zaštita od požara – najavljuje Dajana Balić iz Stanice policije Herceg Novi.

Foto: CBHN

Predavanja će biti realizovana u skladu sa planom rada Centra bezbjednosti Herceg Novi i u skladu sa nastavnim planom i programom u osnovnim školama.

1 komentar

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code