MALO PUTNIKA IZ REGIONA AUTOBUSIMA STIŽE U NOVI

MALO PUTNIKA IZ REGIONA AUTOBUSIMA STIŽE U NOVI

145
0
Podijeli

Početak jula na hercegnovskoj Autobuskoj stanici nije donio veće gužve u dolascima.

Dnevno pristigne oko 120 autobusa, a od toga je šezdesetak iz Srbije, Republike Srpske, Makedonije, BiH što je na prošlogodišnjem niovu, kažu nam službenici.
Ipak, i sami priznaju da tek manji broj gostiju dosegne do Herceg Novog. Većina svoje mjesto odmora bira u Budvi, Tivtu, Sutomoru, Čanju. Očekuju od 15. jula da će se i to promijeniti.
Iz Beograda, odakle dnevno ima 13 polazaka za Novi, ovih dana vraćaju se studenti koji nam svijedoče da puni autobusi kreću iz prijestonice Srbije, ali zaista malo njih bira naš grad za poslednju destinaciju.
”Uglavnom su to bile porodice sa djecom, pa je veći broj izašao upravo u Tivtu, Budvi, kao i manjim turističkim mjestima u okolini ovih gradova” – navodi jedna studentkinja.
Izgleda da Herceg Novi, i pored toga što je maksimalno do aprila promovisan po turističkim berzama, bilježi nešto slabiju posjetu na početku jula, nego je to bilo lani kada je u ovo vrijeme boravilo skoro 15.000 gostiju.
Inače, sa hecegnovske Autobuske stanice nam kažu da će od danas na njoj u dvije smjene biti pojačan nadzor pripadnika policije Centra bezbijednosti.
Nemio događaj od prije 7 dana kada je na peronu smrtno stradala Novljanka izlazeći iz taksi vozila, svima nam je za nauk iako je to zaista bio splet nesrećnih okolnosti.
I pored toga radnice na šalteru kažu da se svi i dalje ponašaju jednako neodgovorno, te da je ”šetnja” i prolazak između autobusa redovna pojava.

Picerija i restoran

 

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code