Manje štete na zelenilu, rasvjeti, lokalnim putevima, zbog olujnog juga

Manje štete na zelenilu, rasvjeti, lokalnim putevima, zbog olujnog juga

0
Podijeli

U Kumboru, pored magistrale, u blizini restorana „Olimpija“, danas prije podne palo je stablo mimoze. Stablo je jednim dijelom, preko potpornog zida, visilo iznad magistrale. Zaposleni u Sektoru za održavanje zelenila hercegnovskog JKS su ubrzo uklonili mimozu, koju je vjerovatno dokusirio na momente olujni vjetari pljusak proteklih dana.

Kako ističu iz Komunalno stambenom doo, sličnu intervenciju imali su u petak 1. februara u selu Lučići gdje je palo stablo čempresa.

Picerija i restoran

Radnici sektora za održavanje javne rasvjete pronašli su i otklonili danas kvar u ulici Sloge u Bijeloj. Obavljena je i zamjena pregorjelih sijalica u selu Presjeka iznad Zelenike. Prethodnog petka otklonili su kvar u ulici Bata Vrankovića, u Herceg Novom, nakon čega su sve svjetiljke u ovoj ulici u funkciji.

Iz Sektora za održavanje lokalnih puteva uklonili su veće količine raznog građevinskog otpada sa više pozicija duž rivijere pri čemu su koristili i nedavno nabavljen mini bager.

Iz Komunalnog doo ističu da i pored brojnih apela odlaganje raznog građevinskog, zelenog i drugog otpada pored kontejnera, ali i na drugim lokacijama javnih površina, ostaje svakodnevna pojava. I ovoga puta pozivaju građane da se uzdrže od nelegalnog odlaganja.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code