MARINA PORTO MONTENEGRO PRVI PUT NA SAJMU U KINI

MARINA PORTO MONTENEGRO PRVI PUT NA SAJMU U KINI

151
0
Podijeli

Niz prestižnih martovskih manifestacija na kojima kompanija Adriatic Marinas predstavlja marinu Porto Montenegro nastavlja se sajamskim nastupima na azijskom tržištu i to na Sajmu nautike u gradu Hainanu, regija Sanya u Kini. Sajam se održava od četvrtka 27. do nedjelje 30. marta.

Porto Montenegro se kroz ovaj sajam prvi put zvanično predstavlja kineskom tržištu, koje je od izuzetne važnosti ne samo za projekat, već i za čitavu Crnu Goru kao elitnu turističku destinaciju. Zanimljivo je da je marina Porto Montenegro jedina marina iz čitavog Mediterana koja se predstavlja na ovom prestižnom četvorodnevnom sajmu.
– Cilj Porto Montenegro tima je prezentacija samog proizvoda posjetiocima sajma – potencijalnim klijentima i brojnim novinarima, ali i uspostavljanje dugoročnih partnerstava sa jahting i lifestyle organizacijama i agentima koji promovišu i predstavljaju nautičke i rezidencijalne projekte iz čitavog svijeta klijentima iz Kine visoke platežne moći – saopšteno je iz tivatske kompanije.
Kineski Rendez-vous okupio je najveća imena nautičke industrije kao što su Ferretti, Feadship, Azimut, Princess, Beneteau, Sanlorenzo, ali i mnoge brokere i brodogradilišta iz regije Sanya.
Predstavnici kompanije Adriatic Marinas koji se nalaze na sajmu javljaju da su vremenski uslovi u Hainanu odlični, da je sajam izuzetno elegantan, dobro organizovan, te da se kroz marinu i popularni Visun Royal jahting klub organizuju brojni događaji, druženja i kokteli.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code