Početna Sport Marko Miletić iz Herceg Novog dobio međunarodnu licencu za teniskog trenera

Marko Miletić iz Herceg Novog dobio međunarodnu licencu za teniskog trenera

6

Na seminaru za polaganje ispita za dobijanje licence međunarodnog teniskog trenera, održanom na Teniskoj akademiji koju drži nekadačnji Davis Cup selektor reprezentacije Srbije Bogdan Obradović, Marko Miletić iz Herceg Novog dobio je zvanje međunarodnog trenera najprestižnije Svjetske asocijacije GPTCA (Global Profesional Tennis Coach Sssociation).

Miletić je besprekorno uradio test, čime će, nakon vrhunskih rezultata kao igrač, profesionalnu karijeru nastaviti kao trener.

Picerija i restoran

Nakon 10 godina aktivnog igranja, povreda ramena spriječila je ovog talentovanog igrača da nastavi karijeru kao igrač. Kako je kazao za Radio Jadran, želja mu je bila da znanje prenese na mlađe.

– Nisam gubio vrijeme kad sam vidio da bivši Davis cup selektor Srbije, koji ima i svoju tenisku akademiju, organizuje seminar za diplomu trenera, veoma traženu i cijenjenu u cijelom svijetu. Uživao sam u predavanjima, u anegdotama koje je Obradović  ima sa Novakom Đokovicem i ostalim top igračima. Naučio sam mnogo i to će mi biti putokaz u daljoj karijeri u ulozi trenera – poručio je Miletić.

On će karijeru teniskog trenera nastavitu u Teniskom klubu Herceg Novi.

6 Komentari

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code