Početna Ekonomija Marković i Bišar: Turizam uspješniji sa investitorima poput Orascoma

Marković i Bišar: Turizam uspješniji sa investitorima poput Orascoma

0

Turizam u Crnoj Gori je u zamahu, svakog dana imamo sve više turista, a značajan doprinos dobrim rezultatima daju investitori i projekti kakav je Luštica bay, saopšteno je na sastanku predsjednika Vlade Crne Gore Duška Markovića i delegacije Orascom Developmenta, predvođene izvršnim direktorom, Haledom Bišarom.

– Turizam je u ekspanziji. Imali smo odličnu zimsku sezonu, a ljetnja sezona počela je ranije. Prema najnovijim podacima, u Crnoj Gori je trenutno 29 odsto više gostiju nego u istom periodu prošle godine – kazao je premijer Marković.

Predsjednik Vlade je zadovoljan razvojem rizorta i dinamikom radova te ocijenio da Luštica i drugi veliki rizorti na primorju daju novi kvalitet našoj turističkoj ponudi. Bišar se zahvalio na kontinuiranoj podršci Vlade i rekao da bez toga projekat ne bi mogao uspješno da se razvija.

– Mi ne bismo mogli bez vas, ali ni turizam ne može biti uspješan bez investitora kakav je Orascom development – kazao je Bišar.

Na sastanku je razgovarano i o pitanjima značajnim za dinamiziranje radova u rizortu Luštica bay, koja je u vlasništvu Orascom Developmenta.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code