Početna Oko nas Kotor Massimo Savić na “Kotor Art Don Brankovim danima muzike”

Massimo Savić na “Kotor Art Don Brankovim danima muzike”

0

Jedan od omiljenih muzičara u regionu, prepoznat po kvalitetnim kompozicijama i interpretaciji, Massimo Savić, nastupiće 30. jula na KotorArt Don Brankovim danima muzike, u okviru Coca-Cola Stage-a, na Stadionu malih sportova na Benovu.

“Na ovogodišnjim KotorArt Don Brankovim danima muzike, koncerti u okviru serijala Coca-Cola Stage koji su popunjeni do posljednjeg mjesta, biće održani 29, 30. i 31. jula na kotorskom Stadionu malih sportova na Benovu, novoj lokaciji sa većim kapacitetom gledališta. Drago nam je da, pored jedinstvenog nastupa Sergeja Ćetkovića sa Orkestrom mladih talenata, ugostimo još jednu muzičku zvijezdu, pjevača posebnog stila, Massima Savića. Uskoro ćemo objaviti detalje i o trećem koncertu u Coca-Cola Stage-a, koji će takođe biti spoj umjetničke muzike i popularnijeg zvuka”, saopštili su iz PR službe Festivala.

Massimo Savić u svijet muzike ušao je kao srednjoškolac, svirajući električnu gitaru. Od albuma “Sjaj u tami” do “Sada”, koji je objavila izdavačka kuća Aquarius Records 2018,  imao je 36 uspješnih  godina.

Dodatne informacije o programu i pretprodaji ulaznica mogu se naći na www.kotorart.me

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code