MATKOVIĆ: “O KRIVIČNOJ PRIJAVI SAZNAO SAM IZ MEDIJA”

MATKOVIĆ: “O KRIVIČNOJ PRIJAVI SAZNAO SAM IZ MEDIJA”

245
0
Podijeli

milorad matkovic skupstinaNa jučerašnje saopštenje Uprave policije o krivičnoj prijavi protiv direktora i članova UO JP “Parking servis” u Herceg Novom reagovao je direktor tog preduzeća, Milorad Matković.
– Iz medija sam saznao da je policija podnijela krivičnu prijavu protiv lica u organima upravljanja u JP “Parking servis”, što me je najblaže rečeno iznenadilo i začudilo – navodi Matković. On potvrđuje da je protiv ovih lica vođen predkrivični postupak, ali:
– Koliko mi je poznato po prijavi fizičkog lica, osobe koja je već pravosnažno osuđivana zbog klevete i protiv koje se vodi krivični postupak zbog uništavanja opštinske imovine i koja je krivičnu prijavu podnijela iz ličnih razloga i interesa – tvrdi Matković.

On smatra da organi upravljanja u Parking servisu nisu donijeli ni jednu nezakonitu odluku niti na štetu preduzeća niti u korist nekog pojedinca. Niti su odluke sprovođene nezakonito.
– Nesporna je činjenica da ja kao direktor svih ovih godina ni jednog dana nisam odsustvovao sa posla, tako da se krivična prijava zasniva na neodrživom stavu da direktori nemaju prava koja pripadaju svim zaposlenima po zakonu o radu. Sud o tome prepuštam nadležnim organima i javnosti – kaže Matković.
Na kraju reagovanja on postavlja dilemu:
– Da li se ovdje radi o sinhronizovanom nastavku već zahuktalih i bespomučnih pokušaja diskreditovanja aktulene vlasti u Herceg Novom od strane nekih političkih struktura, možda ćemo uskoro saznati iz filma ”Snimak Herceg Novi 2013”.

Picerija i restoran

 

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code