Početna Društvo MEDICINSKO OSOBLJE OPŠTE BOLNICE MELJINE UČI OD NAJBOLJIH

MEDICINSKO OSOBLJE OPŠTE BOLNICE MELJINE UČI OD NAJBOLJIH

0

press_bolnicaLider u oblasti medicine na širim prostorima – Klinički Centar Srbije postao je nakon podgoričkog Kliničkog centra, beogrdaske VMA i zagrebačke klinike „Svjetlost“, još jedan partner Opšte bolnice Meljine.

Ugovor o stručnoj saradnji potpisali su jutros direktori dvije institucije dr Buduimir Šegrt i doc dr Djordje Bajec.

Picerija i restoran

„Bolnica Meljine svoj razvoj zasniva na stručnoj edukaciji kadrova i unapređenju tehnologije – da ne bi lutali našli smo najbolje da od njih učimo kako da pružimo što bolju zdrastvenu uslugu“- kazao je tim povodom dr Šegrt.

„Velika je privilegija i čast da je naša mala ustanova prepoznata od jednog takvog giganta u medicini kakav je Klinički centar Srbije koji želi sa nama da sarađuje“.

Nije dovoljno da stručnjaci u Meljinama samo operišu, jer im treba i dobra asistencija, da naše osoblje prirermi i prati pacijenta. Moramo i obezbijediti opremu koju vrhunski stručnjaci podrazumijevaju, objasnio je dr Šegrt razloge za saradnju sa velikim zdravstvenim sistemima.

Klinički Centar Srbije je institucija koja ima 8.000 zaposlenih. Ipak su prepoznali potencijal Opšte bolnice Meljine gdje planiraju da kroz razne seminare prenesu svoja dostignuća naročito u hirurgiji, rekao je doc dr Djordje Bajec podsjećajući da njihova Prva hiruška klinika u Beogradu – slavi 90 godina postojanja.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code