Početna Turizam MEDITERANSKI ZDRAVSTVENI CENTAR BIĆE OTVOREN CIJELE GODINE

MEDITERANSKI ZDRAVSTVENI CENTAR BIĆE OTVOREN CIJELE GODINE

0

 

U očekivanju ishoda trećeg tendera za privatizaciju Instituta Dr. Simo Milošević, odluke o eventualnom prihvatanju ponude, fransucke komapnije Vishy ili srbijanske MK grupe, u menadžmentu nastoje da ostvare što bolje uposlenje.
– Namjeravamo da 27. oktobra zatvorimo staro zdanje, Prvu fazu, jer će  II faza, odnosno Mediteranski zdravstveni centar biti stalno otvoren – potvrdio nam je izvršni direktor Instituta mr. Zoran Kovačević. Ovdje očekuju da će imati nove aramžmane sa ino tržišta i u zimskom periodu godine

Ovo je prvi put nakon više godina da Mediteranski centar neće zatvarati kapije. Radnici iz Prve faze koristiće godišnje odmore i slobodne dane. Kada dođe vrijeme da to isto pravo ostvare i oni iz Druge faze dio radnika biće prebačen u Mediteranski centar. U Drugoj će biti organizovana rehabilitacija uz makismalne mjere energetske efikasnosti  i angažovanje  različitih terapeutskih blokova. U novembru će  biti aktiviran Blok A sa terapijama, ali isto tako moći će posebno da se koristi  sporstki i smještajni blok sa mini terapijama.
Posljednji dani oktobra protiču u Institutu uz solidnu popunjenost jer je su starom zdanju 304 pacijenta, a u Mediteranskom centru 104, uglavnom samoplatežnih.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code