MEĐUNARODNA KNIGHTSBRIDGE ŠKOLA OBILJEŽILA HALLOWEEN

MEĐUNARODNA KNIGHTSBRIDGE ŠKOLA OBILJEŽILA HALLOWEEN

0
Podijeli

Učenici Knightsbridge Schools International Montenegro (KSI Montenegro) iz Tivta,uz maskiranje, rezbarenje bundeva, dječje aktivnosti i sa puno dobre zabave obilježili su Halloween.

Na taj način učenici su naučili i puno toga novog o prazniku koji se 31. oktobra obilježava u velikom broju zapadnih država.
Učenici iz Australije, Rusije, Japana, Grčke, Velike Britanije, Ukrajne, Srbije i Crne Gore zajedno su upriličili brojne aktivnosti na čijem su osmišljavanju prethodnih dana marljivo radili sa učiteljima.
Podjećanja radi, međunarodna škola KSI Montenegro, otvorena je prije 4 godine u sklopu marine Porto Montenegro u Tivtu, kada je pohađalo svega nekoliko učenika. Danas je to jedina škola u Crnoj Gori sa programom Međunarodne Diplome (IB) koju pohađa preko 70 učenika različitih nacionalnosti, uzrasta između 3 do 16 godina.
U 2015. godini, najavljuju iz ove škole, planirano je otvaranje i programa za maturante (IB DP), čime bi se vrata ove međunarodne obrazovne ustanove otvorila i učenicima srednjih škola.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code