Početna Kultura Međunarodna smotra folklora sjutra u Baošićima

Međunarodna smotra folklora sjutra u Baošićima

6

Festival Folklora Mimoza Herceg Novi, u organizaciji NVO Organization of folklore festival Herceg Novi (OFFHN) iz Zelenike, biće uprličnen sjutra u 15 časova u Baošićima, na platou ispred lokala Babilon u 15 časova.

– U znaku cvijeta naš festival dolazi u Herceg Novi sa pjesmom i igrom, tako i u znaku mimoze koje cvjetaju u februaru održava se održava se folklorna igra – tradicija koja nas spaja svake godine – navode organizatori.

Picerija i restoran

Ovogodišnje izdanje Festivala okupiće foklorna društva Health Education iz Grčke, KUD Sava Vukosavljević iz Novog Sada, KUD Sevojno iz Užica i domaću plesnu grupu Fenix.

U slučaju loših vremenskih uslova manifestacija će biti premještena u salu OŠ “Ilija Kišić” u Zelenici.

6 Komentari

  1. Zamislite međunarodna smotra folklora , a tri folkloran društva i u sve to plesna grupa Fenix. Nemam ništa protiv Fenixa , poštujem njihov rad i prema njima RESPECT, ali mi nije jasno šta će oni među ovim silnim folklorašima, ovu organizaciju kojoj je jedini cilj da zaradi pare treba ukinuti prije svega koje oni imaju reference da organizuju smotre folklora makar i ove minimalističke, mora se uvesti više red u svemu ovome danas svako može da se bavi čime hoće i kako hoće.

    8
    2

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code