Meljinski gušti: Sportski turniri

Meljinski gušti: Sportski turniri

1889
0
Podijeli

Meljinski gušti turnir u basketuU okviru manifestacije  “Meljinski gušti 2016.”, u organizaciji Mjesne zajednice Meljine, prethodnog vikenda odigran je turnir u basketu na košarkaškom igralištu u Meljinama. Prijavilo se šest ekipa, pa je organizator skratio vrijeme odigravanja turnira na samo jedno popodne, tj. u nedjelju od 19 do 21:30, kada je odigrana i finalna utakmica.

Pobjednik turnira je ekipa pod imenom Meljine 1, koja je pored pehara inkasirala i novčanu nagradu od 100 eura, dok je drugoplasnirana ekipa na turnuru pod nazivom MLL, koju su sačinjavali turisti iz Beograda, dobila 50 eura.

Picerija i restoran

Na kraju večeri poslužene su priganice, kiflice, bezalkoholna pića i voda. Direktor NVO “Zeleni Meljine” i organizator turnira, Aleksandar Vojvodić podsjeća da je prošlog vikenda odigran i turnir u primorskoj takmičarskoj disciplini “picigin”, na kojem je prvo mjesto zauzela ekipa iz Zelenike.

U planu je još nekoliko nadmetanja  u ovoj Mjesnoj zajednici. Već sljedećeg vikenda na programu je vaterpolo turnir. Vojvodić nije mogao da precizira tačan broj ekipa, pošto prijave još uvjek nisu završene.

– Plakati su izljepljeni i sve je spremno. Čekamo samo da se prijave sve ekipe. Još nije utvrđeno vrijeme odigravanja utakmica na vetrpolo turniru, ali biće to u popodnevnim časovima.

Oganizatori manifestacije “Meljinski gušti 2016” zadovoljni su dosadašnjim odzivom gostiju, a posebno posjetama već odigranim turnirima u fudbalu, basketu i piciginu.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code