Početna Društvo Memorijalna akcija dobrovoljnog davalaštva krvi Jovan Kosać

Memorijalna akcija dobrovoljnog davalaštva krvi Jovan Kosać

6

U kotorskoj Opštoj bolnici, na Odjeljenju za transfuziju, danas je organizovana V Memorijalna akcija dobrovoljnog davanja krvi Jovan Kosać. Akcija je uslijedila nakon memorijalnog sportskog turnira u borilačkim vještinama, koji je proteklog vikenda održan u Sportskom centru Igalo.

U akciji, koju je organizovao Klub dobrovoljnih davalaca krvi iz Herceg Novog, učestvovalo je 20 davalaca, Jovanovih drugova, kumova i sportista.

Na ovaj način, kazali su u Klubu, podižu svijest građana da se davanjem krvi nekome spasava život. Akcija je važna za Herceg Novi, ali i prijatelje tragično preminulog Jovana Kosaća, uspješnog sportiste, uzornog i dobrog čovjeka.

Inače, u subotu 14. septembra, navršava se 5 godina od ubistva mladog Jovana Kosaća ispred diskoteke Casa u Igalu, u kojoj je radio kao obezbjeđenje.

6 Komentari

 1. Sve ono što je vezano za sport, za podsticanje zdravih stilova života, za čovječnost i veliko srce kakvo je imao Jovan može biti samo uzor mladim generacijama.Takva ljudina koa što je bio Jovan je rijetkost i zato sjećanje na njegova djela i život nek vjećno žive .
  Hvala ti Jovane za usmjeravanje mladih u sportu i velikoj borbi za dobro koje je nekima bilo bolno saznanje da im je nedostižno….

 2. Bravo dragi ljudi, šaljem vam puno podrške za ovako lijepe stvari koje radite… Pogotovo u znak sjećanja na nekoga kao što je bio Jovan Kosać… Neka ti je laka crna zemlja Jovo, nije ti ravnoga bilo…

  41
  2
  • ne razumijem samo covijeka koji ce dislajkovati ovako nesto, kakvo li je njegovo razmisljanje.. nesto mislim da bi takav obraz suprotne stvari podrzao, a ne ovako lijepu inicijativu… razocaran u narod herceg novog, odavno…

   10

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code