Milan Bošković (Demokrate): Sklanjajte košulje od Petra Ivanovića da ne ostanete bez...

Milan Bošković (Demokrate): Sklanjajte košulje od Petra Ivanovića da ne ostanete bez njih

3829
0
Podijeli

Kandidat Demokrata za odbornika u Skupštini opštine Herceg Novi, Milan Bošković reagovao je na saopštenje Demokratske partije socijalista:

U maniru svoga šefa, koji 30 godina podjelama odvlači pažnju javnosti sa njegovog i lopovluka njegove porodice, prijatelja i drugova, Petar Ivanović je umjesto o dugovima bolnice Meljine, o propadanju Instituta, o kolektoru, o ljetnjoj sezoni od mjesec dana, o problemu vodosnabdijevanja, o putnoj i komunalnoj infrastrukturi, jednom riječju – o problemima grada i građana Novog, počeo i nastavlja da govori o mojoj košulji.

Picerija i restoran

I zbog toga, primitivci jedni, malograđani i skorojevići, sram da vas bude. Ja košulju od 100e nisam ni u izlogu vidio, a i bilo bi me sram da je nosim, jer sebi i svojim roditeljima jedva mogu da obezbijedim tri obroka dnevno.

Ipak, ne čudi puno to što se Petar Ivanović interesuje i razumije u marke košulja. I ne samo košulja. Ivanovića su nekad zvali šesti prst, kojim je znao da zakači mnogo više od košulje. I, što se toga tiče, u pravoj je partiji. Cijeli vrh DPS-a vrvi od šestoprstaša.

I da na vrijeme upozorimo građane Novoga. Pošto je Ivanović najavio kućne posjete, držite ga na oku i sklanjajte košulje da ne ostanete bez njih.

Kažu – svaki ministar ima druga, malog ili srednjeg privrednika, sa kojim se povremeno druži i u čiji račun ima uvid. Jer je to, zapravo, njegov račun. Tako, nađe i Petar svog kamiondžiju, a oni najbolje žive i najmanje razmišljaju. Njihova je kuća putujuća! Uortači se sa njim, mada se puno i ne gledaju, osim kad ih spoji izborna kampanja u nekom gradu, kao sad u Novom.

I kakvi ste licemjeri. Pitate se odakle meni košulja i o jadu zabaviste javnost o tome, a svih ovih godina se ne pitate odakle vama avioni, kamioni, vile, luksuzni stanovi, jahte, auta, banke, trgovinski lanci. . . Ne pitate se odakle Milu sat od preko 100.000e.

Petre Ivanoviću, moja ponuda još važi. Spreman sam da trampim svu svoju imovinu za tvoj sat. Mada, sva moja imovina je stečena na legalan način, što čak ni za tvoj sat ne bih mogao reći – poručuje na kraju saopštenja kandidat Demokrata za odbornika u SO Herceg Novi, Milan Bošković.

Plaćeni izborni program

Nema komentara