Milan Jančić (SNP): Opština mora da obezbijediti sve uslove za jačanje FK...

Milan Jančić (SNP): Opština mora da obezbijediti sve uslove za jačanje FK „Igalo“

2805
0
Podijeli

Utakmica 7. maja je i najteža i najlakša. Najteža, jer je ulog veliki – naš Novi. A najlakša, jer imamo najbolju ekipu – Socijalističku narodnu partiju! poručuje kandidat za odbornika liste „SNP-Herceg Novi-mr Danijela Đurović-Ustani i pobijedi-Samo za Novi“ i bivši vaterpolo reprezentativac Jugoslavije, Milan Jančić.

Ponosan sam što sam njen dio, kao što sam uvijek sa ponosom prenosio slavu Novog širom svijeta. Kao što sam ostavljao srce u bazenu za pobjedu svog tima, tako i danas svim srcem radim za naš Novi. A Novi nema većeg prijetelja od SNP-a. Niti će ikad imati. Mi – SNP smo uvijek tu da Novom pružimo ruku i dignemo ga na noge!

Picerija i restoran

Vrhunski sport i dobri rezultati najbolja su promocija Novog, ali i podsticaj mladima da se okrenu sportu kao neophodnom faktoru zdravog odrastanja.

Pored Vaterpolo kluba „Jadran“ i Košarkaškog kluba „Primorje“, kao uspješnih prvoligaša, Herceg Novi bi trebalo da ima i renomirani prvoligaški fudbalski klub.

Fudbalski klub „Igalo“ svojim dugogodišnjim radom i tradicijom, kao i uspjesima mlađih kategorija kako na lokalnom tako i na državnom nivou, u čemu značajnu ulogu ima izuzetno dobar trenerski rad, zaslužuju punu pažnju i podršku od strane lokalne samouprave.

SNP zato smatra da Opština mora obezbijediti sve uslove za jačanje FK „Igalo“, kako kroz uređenje infrastrukture, tako i snaženje igračkog kadra. Svakako, posebnu podršku treba pružiti mladim selekcijama koje u budućnosti treba da budu okosnica ovog kluba.

Novi ima mnogo mladih i talentovanih sportista – vaterpolista, košarkaša, fudbalera, ali i ostalih, tako da je dužnost lokalne vlasti da promoviše i podržava sportske potencijale..

SNP će, kada posle 7. maja preuzme vlast u Novom, insistirati na ulaganjima u sport, jer investicija u mlade je siguran fiks za budućnost našeg grada – poručuje se na kraju saopštenja.

Plaćeni izborni program

Nema komentara