Milan Popadić (SD): SDP URA – Vazda da nam DF bude gazda

Milan Popadić (SD): SDP URA – Vazda da nam DF bude gazda

1721
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Zaista smo se potresli zbog najnovijeg saopštenja partije, odnosno pokreta nekoliko građana Crne Gore. Riječ je o “partiji” koja u posljednjih godinu dana nije samostalno izlazila ni na jedne izbore, a podsjećamo crnogorsku javnost da ih je u navedenom periodu i te kako bilo i to šest lokalnih i parlamentarni izbori – navodi u saopštenju koordinator Socijaldemokrata za Herceg Novi, Milan Popadić.

Pardon, imali su par stotina glasova u Kotoru. Takođe, radi se o političkoj gromadi koja na pojedinim lokalnim izborima ni listu nije mogla da sastavi. Preciznosti radi, navedeni neuspjeli politički eksperiment, ako dva njihova poslanika pretvorite u broj birača, ne bi prešao ni cenzus na parlamentarnim izborima.

Picerija i restoran

Naravno, i u Herceg Novom su nastavili niz koalicionih nastupa jer im je to jedini način da makar negdje, pa bilo to i u kumbulju, pokušaju da zakuče cenzus. Mada je, nakon jedva prikupljenih potpisa podrške za koalicionu izbornu listu u Herceg Novom, evidentna velika nervoza u koaliciji “SDP URA – Vazda da nam DF bude gazda”, što rezultira sada već javnim ispoljavanjem netrpeljivosti između navedenih “građanskih” partnera.

Za razliku od njih, Socijaldemokrate Crne Gore su na svih sedam izbora izašli samostalno i osvojili parlamentarni status u svim lokalnim sredinama i na državnom nivou. Tako će biti i u Herceg Novom gdje ćemo, naravno samostalnim nastupom, osvojiti značajnu podršku građanki i građana tog grada i postati nezaobilazni činilac buduće vlasti.

Zbog svega navedenog im toplo preporučujemo da umjesto performansa sa konferencijama za štampu u prirodi i saopštenjima iz Novog gdje bi u samostalnom nastupu imali malo bolji rezultat nego u Nikšiću, usmjere energiju na dalje moljakanje stranih ambasadora kako bi im opravdali svoj izostanak sa jučerašnje istorijske sjednice crnogorskog parlamenta na kojoj je Crna Gora stavila tačku na svoju suverenost i teritorijalni integritet – poručio je na kraju saopštenja Popadić.

Plaćeni izborni program

Nema komentara