Početna Društvo Milena Đurđić za One&Only Portonovi: Jedinstvena kolekcija modnih aksesoara

Milena Đurđić za One&Only Portonovi: Jedinstvena kolekcija modnih aksesoara

1

One&Only Portonovi slavi umjetnost putovanja lansirajući ekskluzivnu kolekciju One&Only Portonovi by Milena Đurđić, limitirano izdanje svilenih marama za dame i džepnih maramica za gospodu. Nastale pod uticajem prirodnih ljepota i bogate lokalne kulture, ove jedinstvene marame i maramice su idealan poklon iz Crne Gore, a ujedno i nenadmašan svileni suvenir iz najluksuznijeg rizorta na Jadranu.

Foto: Andrija Boljević

Dizajn One&Only Portonovi by Milena Đurđić kolekcije inspirisan je raskošnim rizortom, te prirodnim i kulturnim čarima lokacije – slaveći Crnu Goru kao predivnu zemlju raznolikosti. Njene modre planine i duboke bistre vode predstavljene su kroz igru boja i oblicika: sa dominantnim nijansama umirujuće plave, blistave zlatne i smjele crne boje koja potiče od imena države – Crna Gora (italijanski: crna planina).

„One&Only Portonovi prepoznaje i pozdravlja modni izražaj destinacije u kojoj se nalazi. Saradnja sa crnogorskom umjetnicom, modnom dizajnerkom Milenom Đurđić, posebno nam je draga, jer predstavlja prvu u nizu saradnji koje ćemo uspostaviti sa istaknutim lokalnim stvaraocima“- izjavio je generalni menadžer rizorta Mikele Điraudo (Michele Giraudo).

Foto: Andrija Boljević

Uzevši u obzir zadivljujuće prirodne ljepote i bogato kulturno-istorijsko nasljeđe Crne Gore, Milena Đurđić kaže da je za nju kreiranje ovih posebnih komada bilo istovremeno i odgovornost i privilegija.

„Počastvovana sam, jer je ultra-luksuzni brend One&Only upravo meni povjerio zadatak da, kroz jedinstveni dizajn na najfinijoj svili, njihovim gostima predstavim svoju viziju Crne Gore“, napominje ona.

“Inspiraciju za ova dva dizajna pronašla sam u sadejstvu prirodnih ljepota naše zemlje, pomorske istorije Kumbora i Herceg Novog, crnogorske narodne nošnje, te osjećaja koji se javlja pri pomisli na veličanstveni rizort One&Only Portonovi“, dodala je Đurđićeva.

Foto: Andrija Boljević

U ponudi su po dva dizajna marama za žene i džepnih maramica za gospodu, koji se mogu kupiti isključivo u One&Only Portonovi rizortu. Za porudžbine ovih ekskluzivnih komada kontaktirajte neoboutique@oneandonlyresorts.com. Za više informacija posjetite oneandonlyportonovi.com.

Fotografije: Andrija Boljević
Frizura: Bojana Žižić
Šminka: Lada Šćepanović

1 komentar

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code