Početna Turizam Milić: Hotel Mediterraneo i Bocasa popunjeni 70%, ali to je mala utjeha

Milić: Hotel Mediterraneo i Bocasa popunjeni 70%, ali to je mala utjeha

3

Među rijetkim hotelijerima u Herceg Novom, koji će nakon ove „sezone“ imati makar minimalnog razloga za zadovoljstvo je hotelska grupacija Casa del Mare sa sjedištem u Kamenarima.

Više od 90% smještajnih kapaciteta je zatvoreno – 6 hotela i dva apartmanska naselja.Jedini operativan objekat, Mediterraneo sa plažnim barom Bocasa u Kamenarima, uzimajući u obzir kompletnu situaciju, radi solidno, ocjena je prvog čovjeka kompanije, Nikole Milića.

To je inače jedini od objekata pod brendom Casa del Mare koji nije bio zatvoren tokom zime i prvog talasa epidemije virusa:

„Trenutno, sa obzirom na situaciju gledajući iz perspektive ovog objekta nijesmo nezadovoljni. Objekat radi na nekih blizu 70% popunjenosti, a od dana otvaranja nakon korone. Naš restoran i plaža rade lijepo i solidno, ali ako globalno sagledamo cijelu grupaciju naših hotela i situaciju na nivou cijele kompanije – jako je teška sezona i period iza nas, a vjerujem i ispred nas“, kazao je Milić Infobirou.

Kao i drugi hotelijeri, nastoje da sačuvaju stabilnost i resurse i gledaju u neku vedriju budućnost, optimističan je Milić:

„Trudili smo se da se prilagodimo cijenama tržišta, iako sam stava da ne treba spuštati cijene. Trudili smo se da to u našoj poslovnoj politici tako i bude. Kada saberemo stvari sa raznih uglova, možemo da kažemo da smo jako zadovoljni s obzirom da je pandemija pogodila cijeli svijet a da je turizam najranjivija privredna grana trenutno i da generalno ispašta dosta na globalnom niovu“, zaključio je Milić.

Za sve posjetioce plaže, menadžment kompanije pripremio je ljetnju promo ponudu – besplatno korišćenje ležaljki, suncobrana, peškira i parkinga, uz konzumaciju hrane i pića od minimum 30 eura.

3 Komentari

  1. Žan-Bedel Bokasa je bio diktator u Africi i godinama je bio pojam zlotvora. Nije mi jasno kako neko može doći na ideju da turistički objekat nazove tim imenom?! Zar niko u državi ne vodi o tome računa? Hoćemo li uskoro dobiti i Adolfov bar ili Benitovu plažu?!

    8
    4
  2. .SVAKA CAST TREBA ZNATI POSAO U SVAKOJ STRUCI PA TAKO I OVOJ .NAJLAKSE JE KUKATI I KRIVITI DRUGE .USE I U SVOJE KLJUSE STO BI REKLI STARI .SRETNO I SAMO NAPRIJED .

    12
    13

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code