Milica Milović: DPS brani mladost Demokrata

Milica Milović: DPS brani mladost Demokrata

4503
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Kandidatkinja DPS-a za odbornicu, Milica Milović reagovala je na saopštenje Demokrata:

– Nije tačno da DPS “udara na mladost” kako to u svom saopoštenju tvde Demokrate. Upravo je obratno – DPS brani mlade koji su pošteno odradili naručeni dio posla u kampanji Demokrata, ali za svoj rad nisu dobili novac. Nisu dobili 20 eura dnevnice. Zato smo im poručili da izmire dugove prema njima, da plate ono što je obećao njihov lider koji je važniji i od same stranke, jer je jedino na listi Demokrata pojedinac ispred partije.

Picerija i restoran

Sve nas u DPS raduje uspjeh svakog mladog čovjeka iz našeg prelijepog grada. Tako nas raduje uspjeh Ivana Marinovića čiji je dugometražni film “Igla ispod praga” na 35. Internacionalnom Festivalu u Urugvaju dobio specijalnu nagradu žirija posvećenu novim rediteljima na međunarodnoj sceni. Demokrate su, između ostalih, i gospodina Marinovića označili kao kriminalca. I još uvijek nijesu objasnili javnosti, prije svega onoj u Herceg Novom, ko su navodni kriminalci koji su bili na skupu Demokratske partije socijalista u tom gradu.

Mi znamo ko su Demokrate u Herceg Novom. Zato i reagujemo. Još jednom zahvaljujemo Demokratama što su svojim rječnikom, djelima, vrijednostima i prošlošću, olakšale izbor građanima Herceg Novog – ili časni, pošteni i sposobni ljudi ili pričalice i varalice sa crvenom tufnom! – navodi na kraju saopštenja Milica Milović.

Plaćeni izborni program

Nema komentara