Miloš Konjević (Novska lista): Odmorićemo malo, a onda razgovarati o koaliciji

Miloš Konjević (Novska lista): Odmorićemo malo, a onda razgovarati o koaliciji

6113
30
Podijeli

Novska lista, predvođena dr Savom Marićem, ostvarila je podršku 1274 građanina Novog, što joj je osiguralo 3 mandata u budućem sazivu lokalnog parlamenta. To je mandat više u odnosu na posljednje lokalne prijevremne izbore prije dvije i po godine. Bučno su slavili sinoć njihove pristalice, jer Novska lista očekuje da će biti dio buduće vlasti.

U predizbornoj kampanji bili su decidni sa kim neće u koaliciju (sa DPS-om), ali, ipak, sada se, kako nam je kazao predsjednik Kluba odbornika Novske liste, Miloš Konjević, do daljnjeg neće izjašnjavati. Nismo dobili zato ni odgovor koji su tačno njihovi uslovi bez kojih neće u vladajuću koaliciju?

Picerija i restoran

“Izjave za medije nećemo davati još par dana. Malo ćemo da odmorimo. Moramo da saberemo utiske. Ko bude spreman da podrži naš program, sa njima ćemo razgovarati, ko ne bude – sa njima nećemo. A znamo sigurno sa kime nećemo”, poručio je kratko Konjević.

Iz ove građanske grupe, nakon sinoć objavljenih preliminarnih rezultata izbora, poručuju da će o svemu informisati javnost na press konferenciji, koju će upriličiti narednih dana.

30 Komentari

 1. Treba pustit Simonidu da napravi novu Bolnicu.Nekima je bitno da se Dusan ne pita.Ma vi bi voljeli da nije niko od gradjanskih listi usao u skuptinu,jer necete moci kao nekada da finansirate partije od Hercegnovskih preduzeca.

 2. Običan gradjanin HN-a svakako neće odmah osetiti nikakvo poboljšanje..to samo ograničenim ljudima nije jasno.Shvatam da “odmor” znači sagledavanje situacije i mislim da bar što se tiče Novske liste da će uraditi najbolje za grad…dokazali su svojim čvrstim stavom da nisu potkupljivi da su vrlo principijalni i ne odstupaju od svojih zahteva i ideja.Žao mi je i ljigavo je uopšte komentarisati unapred neku novu vlast,jer pre dva dana na glasanju gradjani rekoše svoje.Što više Vas nije glasalo za Novsku…nego ko zna za koga a sad Konjeviću postavljate pitanja i komentarišete! Ne branim niti njega niti bilo koga favorizujem,ali vreme je da se ljudi malo zagledaju u sebe i budimo realni…na kraju krajeva vecina je glasala za Podgoricu a ne za lokalne liste.

  7
  5
 3. Odmorite pa dobro razmislite sto je u interesu grada. Da li oni koji ce se pobiti za fotelju i svoj dzep sa kojima necete se pitati nista ili oni koje sada mozete ucjeniti za dobrobit grada i gradjana. Oni kojima ce to biti sansa sada velika da nas pokrenu i konacno ucine nesto i za Herceg Novi.
  Ako napravite koaliciju sa ovim preletacevicima vratice nas samo opet unazad. Izbor nije mogao sa svojim glupim idejama, vi pokusajte i spasite nas od ovih “oslobodilaca”.

  9
  1
 4. konjevicu u novome je opozicija na vlasti zadnjih dvadeset godina .i sta sad imamo.meni se cini da vi dalje od nosa ne vidite.morate konacno preuzet odgovornost.a sakim ce te dobro razmislite.novi se koprca u mukama.

  10
  5
 5. Blago vama, sad imate i TENISERKU!!!Jak kadar nema šta a i dokazan,hahaha
  Novljani je “obožavaju” ,nema gdje je nije bilo dok je bila u vlasti.Pošto kažete da želite najbolje za Novi i njegove građane,dobro ćete razmisliti sa kim ćete u koaliciju!!!

  9
  9
 6. mića glasali smo za novsku da napokon uđe u vlast..sad očekujemo obećano vlast sa df,snp i bečić.ne filozofiraj puno nego dogovor pod hitno.

  26
  22
 7. Sad da vidimo prave namjere Novske liste i koliko mogu ponuditi gradu. Lako je bilo pametovati iZ zadnje klupe. Da vidimo ocete li i vi potrcati u fotelje i zaboraviti grad.

  34
  6
 8. za sutorinu- bravo ,tako se pregovara,ako ne ucinite odredene stvari koje obecate ,dovidenja. to je dobrobit grada ,Svima uslov ili ovako ili nikako,zato smo glasali

  21
  9
 9. Vidis Mica, ja vas ne razumijem.
  Vama je kao Novi na prvom mjestu. Vi vjerujete da mozete da mu pomognete sa svima, samo ne sa DPSom, iako su ti svi dio prethodne vlasti u novoj uniformi, tzv. Preletacevici, koje vo takodje ne podržavate. Zar nije bolje ta novi da postavite jasne uslove iz programa sa datumima. Npr. Hoteli Boke do 2019, skola u Igalu do kraja 2018. , šetalište komplet do tad i tad i ko prihvati sa njim u koaliciju. Ako ne ispuni, raskida se koalicija na prvom koraku. Samo tako cete da rastete kao lokalna partija i samo tako cete pomoci razvoj drugih lokalnih partija u Cg. Dtugacije cete nestati kao Izbor i drugi poput njih.

  53
  31

Ostavite komentar

*

code