Miloš Konjević: Pokazali smo da se mora i može bolje od prethodnika

Miloš Konjević: Pokazali smo da se mora i može bolje od prethodnika

96
Podijeli

U Herceg Novom su ulaskom Novske liste u vlast počeli da duvaju neki novi vjetrovi, a javni službenici su prvi put postali svjesni da su tu zarad boljeg servisa građana, vjeruje potpredsjednik Opštine, Miloš Konjević. On je u novogodišnjem intervjuu za Radio Jadran kazao da je zadovoljan postignutim, s obzirom na birokratske procedure i politiku koja se uvukla u sve pore društva.

Koliko ste u ulozi potpredsjednika Opštine uspjeli da poboljšate žvot građana,  s obzirom da ste u Novskoj listi najviše potencirali apolitičnost i zalaganje za bolji servis građana i brži razvoj grada ? Šta ste uspjeli da poboljšate  u gradu  za godinu i po vlasti?

Picerija i restoran

U proteklih osamnaest mjeseci našli smo se u potpuno novoj ulozi, ne samo ja kao potpredsjednik Opštine, već i Novska Lista kao politička organizacija koja po prvi put participira u vlasti. Ono što smo zacrtali u programu počeli smo da sprovodimo odmah, i bez rezerve. Željeli smo da se od prvog dana zna da moraju početi da duvaju neki novi vjetrovi i da su građani Herceg Novog zaslužili da imaju svog autentičnog predstavnika u Opštini Herceg Novi, te da Opština zaista mora postati isključivo njihov servis.

U tom smislu, može se reći da se u novoj ulozi našla i sama Opština Herceg Novi kao institucija, ili bolje rečeno javni službenici, koji sada imaju jasnu sliku koja je njihova uloga u odnosu na građane, šta znači rad u javnoj instituciji, šta znači radno vrijeme, itd. Čast izuzecima, ali svi smo svjesni da do sada to nije bio slučaj.

Što se tiče konkretnih poboljšanja u gradu, ono što je zahtijevalo manje vremena, poput infrastrukturnih projekata kao što su igralište na Toploj, proširenje Šetališta, sanacija i asfaltiranje puteva, uvođenje nove rasvjete, renoviranje Kuće Iva Andrića i Njegoševe škole… veoma je vidljivo, dok su kompleksniji i veći projekti u razvoju i vremenom će biti sve vidljiviji. Kada svemu ovome dodate kulturne i turističke sadržaje koji su po svim pokazateljima doživjeli vidan iskorak u kvalitetu, mislim da smo u proteklih osamnaest mjeseci svima pokazali da se može i mora bolje nego što su to radile prethodne garniture vlasti.

Čime nijeste zadovoljni u svom radu, ali i u razvoju grada? Zbog čega?

Nisam zadovoljan samo činjenicom koliko je vremena, birokratije i saglasnosti sa državnog nivoa potrebno da se riješe najjednostavnije stvari i manji problemi koji nas okružuju. Politika se uvukla u najsitnije pore društva, te se svaka odluka preispituje i mjeri po nekim aršinima koji nam nisu potrebni da se problem riješi. Tako su, na primjer, iz opozicije kritikovani potezi u kojima je Turistička organizacija Herceg Novi pomogla oko saniranja Šetališta, ili nabavke određene mašine za održavanje zelenila, kao da i jedno i drugo ne predstavljaju dio, i to centralni dio, naše turističke ponude, kao da to nije bilo pametno i ljudski, kao da to nije doprinijelo svim građanima Herceg Novog. Primjera je mnogo. Jednostavno, ljudi u Herceg Novom moraju da izađu iz političkih čaura i vide da svi živimo u istom gradu, i da će život biti bolji što on bude ljepši i atraktivniji.

Pratimo da ste često na terenu, u obilasku Mjesnih zajedica i  razgovarate  sa mještanima o njihovim problemima i potrebama. Koliko je to pomoglo da se zaista brže rješavaju infrastrukturni i drugi problemi u novskim naseljima?

Na terenu sam bio i prije obavljanja javnih funkcija odbornika i sada potpredsjednika. Teren me je i nagnao da se bavim politikom i da kroz Novsku Listu ovom gradu pokušam da pružim alternativu. Samo na terenu možete zaista osjetiti problem, poistovjetiti se sa onima koji zbog određenog problema trpe, čuti njihove ideje za moguća rješenja, omogućiti direktan kontakt onima koji nisu vični birokratskim procedurama. Koliko je to pomoglo da se situacije rješavaju brže treba pitati one koji su se obratili i ukazali na određene situacije. Kao što sam napomenuo, tamo gdje je bilo manje birokratske “crvene trake” rješenja su bila brže implementirana. Tamo gdje zavisimo od drugih činilaca, stvari se kreću sporije. Ipak, ono što je najbitnije je da nijedan problem evidentiran tokom obilaska terena nije ostao bez pokretanja procedure za rješavanje.

Uveli ste praksu subotnjih prijema i razgovora sa građanima u prostorijama Opštine. Koliko je to prihvaćeno, kakav je odziv?

Subotnji razgovori sa građanima imaju identičnu funkciju kao obilasci terena. Pružiti ruku svim Novljanima, otvoriti sva vrata, čuti sve ono što ih tišti. Mač je to sa dvije oštrice. Ne može se pozitivno odgovoriti svima niti riješiti svaki problem u gradu, ali to nikoga od nas na javnim funkcijama ne abolira od obaveze da problem čujemo, evidentiramo i prema njemu se odredimo. Odziv subotnjim sesijama sa građanima je odličan, a mislim i stepen rješavanja prezentovanih problema.

Koliko ste poslije tih razgovora uspjeli da izađete u susret građanima?

Procedure su vam jasne iz prethodnih odgovora. Ja neću biti zadovoljan dok ne pokušam da pomognem u rješavanju svih problema. Tamo gdje sam mogao pomogao sam, informisao nadležne sekretarijate, delegirao zadatke, provjerio njihove aktivnosti. Ponavljam, mislim da je stepen zadovoljstva rješavanjem izloženih problema veliki.

Kako ocjenjujete funkcionisanje izvršne vlasti, jeste li tako vidjeli njeno djelovanje kada ste potpisivali koalcioni sporazum? Što je dobro, a što nije?

Izvršna vlast funkcioniše na skoro identičan način decenijama. Ono što je doživjela ulaskom Novske Liste je mala šok terapija ili buđenje. Mnogo je problema u mijenjanju starih navika. O njihovom potpunom otklanjanju možemo pričati tek za neko vrijeme. Koaliciono mogu reći da se razumijemo. Teško da iko može Novskoj Listi reći da griješi u svojim opažanjima i insistiranju na korjenitim promjenama, čak i kada našim partnerima naši zahtjevi ne odgovaraju u datom trenutku. Jednostavno, Herceg Novi je na prvom mjestu i samo beskompromisni borci za interes ovog grada mogu biti naši partneri. Kao i za sve ostalo, svjesni smo da je i za rješavanje političkih problema potrebno vrijeme i procedura. Novska Lista je bila i ostaće katalizator promjena nabolje u Opštini.

Novska lista je ojačala u Skupštini?

Novska Lista je ojačala i nastavlja sa trendom rasta na svim poljima.

Uključeni ste i u sportska dešavanja, najviše u fudbal. Najavili ste u idućoj godini nove sportske terene, gradnju fudbalskog centra u Igalu, pomoć Opštine sportskim klubovima… Za šta će i koliko biti novca u budžetu kada je riječ o sportu?

Novca je u državi sve manje za sve oblasti, pa tako i za sport. Ipak, ni sport ni kulturu niti razne omladinske programe ne planiramo pustiti da se sami snalaze u ovakvom vremenu. Kada je riječ o sportu, novca će biti dovoljno za prave sportske kolektive posvećene rezultatima novske djece i promociji našeg grada. Stvar je tu jasna. Štaviše, zakon je tu jasan. Novi Zakon o sportu je rigorozan. Opština će podržati omladinu, masovnost, popularnost, uspjeh, a od svih jednako tražiti transparentnost i profesionalnost u poslovanju. Svi koji ne budu ispunjavali ova dva uslova ne treba da se nadaju finansijskoj podršci Opštine Herceg Novi.

Resor sporta u opštinskoj administraciji pripao je Novskoj listi. Svjedoci smo da je opštinsko rukovodstvo organizovalo mnoge prijeme za sportiste zbog njihovih rezultata. Ali zbog čega nije upriličen prijem vatrepolistima iz Herceg Novog i PVK Jadran nakon osvojenog prvog mjesta u Svjetskoj ligi, te nakon bronzane medalje na Mediteranskim igrama i srebrne medalje na juniorskom Evropskom prvenstvu? Svi uspjesi su postignuti na  takmičenjima 2018. godine?

Možda ovo i nije pravo pitanje za mene obzirom da nisam fizički bio prisutan u Opštini nakon pomenutih turnira. Takođe, sjetite se da sam u protekloj godini upriličio prijem mladih novskih vaterpolista nakon osvojenog zlata sa reprezentacijom Crne Gore, jer je meni drag svaki uspjeh Novljana, ma za koji tim igrali. Zahvalan sam mladim vaterpolistima i na prigodnom poklonu, potpisanoj lopti, koju su nam tom prilikom uručili.

Kakvi su planovi za iduću godinu iz djelokruga Vašeg rada?

Djelokrug potpredsjednika Opštine su sve gradske teme i svi gradski problemi. Kao i do sada, nastavićemo maksimalno ulaganje u putnu infrastrukturu, popločavanje Šetališta, izgradnju rasvjete i uređenje sportskih terena. Iako je sredstava malo, uvijek će se pronaći načina za ulaganje u ove stvari, jer je zaustavljeno nedomaćinsko poslovanje u Opštini Herceg Novi. Doći će na red i prvi vidljivi rezultati mukotrpnog rada na projektima izgradnje Autobuske stanice i fudbalskog centra na Igalu. Drugim riječima, sve ono što su drugima bila samo prazna predizborna obećanja, za nas su realnost i obaveza da  sprovedemo u djelo.

Koja  je novogodišnja poruka građanima? 

Novogodišnja želja građanima Herceg Novog je najprije ona najvažnija, mnogo zdravlja njima i njihovim familijama. Novogodišnje obećanje je da ćemo nastaviti sa predanim radom na unapređenju životnog standarda građana i udaranjem temelja zdrave lokalne samouprave kao njihovog servisa

96 Komentari

 1. Odavno neka objava nije imala 100 komentara.
  Kakav god da je o njemu se prica.
  A dje bi mu kraj bio da je neke škole izučio!!!!!
  Kakva rima a 💪

  13
  10
 2. Samo razmišljam ko mu je ovo školovan, a da nije Megatrend, napisao, imenjak Bigović, ili Simonida. Ne pada mi napamet.
  U svakom slučaju, čista DEMAGOGIJA.
  I recite mu bar šta to znači, da ne misli da ga vrijeđamo u prazničnim danima.

  13
  6
 3. Pogriješio si što si pokušao da udariš na Simonidu.
  Dobio si ćušku i izašla je tvoja nemoć na vidjelo.
  Nemoj se protezat više nego li si dug, opet ćeš biti spušten na zemlju.

  25
  9
 4. Bolje da si kao Simrak zabranio komentare, ovako znas sta narod misli o tebi a Simrak se smjeska iz prikrajka a nije nista bolji.

  32
  6
 5. ja sam pred novu godinu izmirio sve obaveze kao privatnik bas je super odlicni su zakoni i porezi a o o dazbinama ne treba ni pricati sve sitnica sve je sjajno
  1. prirez porezu
  2. porez na zaposlene doprinose
  3. sindikat
  4. privredna komora
  5.porez na reklamu
  6. porez prilaznosti putu
  7.porez za pusenje
  8 porez na muziku
  9 porez na nekretninu
  10 porez na stolove
  i onda na kraju dodje gospodja iz trzne inspekcije da napise “pohvalu” za uspjesno poslovanje jer nam nedostaje jedna deklaracija i sto nismo u knjigu upisali neki broj…..sta je to na.sve jos 400.eura mala sitna kazna…..to je inace strasan prekrsaj
  hvala vam na podrsci i sretan bozic….

  43
  6
 6. U Boga se nadam,da će doći dan kada će svi ovi hrabri ljudi,moderno nazvani botovi,izaći na svjetlost dana iz svojih rupica i javno govoriti o svojim kompleksima i frustracijama!Sa tim činom bi možda i demokratija došla u naše krajeve oni sami postali bitni!
  Sve dok se to ne desi,Vi ćete biti samo Novske,ne ni ćakule nego ćakulice koje instruišu oni koji možda nisu inteligentniji od Vas,ali su materijalno superiorniji,a to Xas boli ali još više impresionira.
  Zato izađite i mislite svojom glavom,jer u suprotnom Vaš život nema smisla!
  MIR BOŽJI,HRISTOS SE RODI!

  22
  12
 7. Mozda ste vi gospodine Konjevicu obisli neke Mjesne zajednice i razgovarali sa gradjanima. Ali u Zelenici vas nije bilo kad je poplava bila.Rekli ste da cete pomoci gradjanima oko poplave i stete od poplava ma niste ni centa dali niti pitali niti vas je briga sramota. A kobajagi dolazili nesto popisivati po kucama koje su stradale i nikad vise nista o tome. Jedino sto ste u vezi toga uradili to je da ste jednom popisali i to je vasa pomoc.? A da ste imali sluzbe koje su radile svoj posao do popla ve ne bi ni doslo. I opet sve po gradjanima. Vi asfaltirate puteve po Igalu i okolini. Naravno to je u redu i treba , ali Zeleniku ste zaboravili i vi a ovoga naseg jadnog predsjednika MZ nije briga nizasta osim za svoje interese i eventualno da svoje masine tj bagere negdje uposli. Poceo je put ima vise od godine sirok sest metara od Opacice do raskrsnice u duzini 200m pa ni to nije u stanju realizovati. A posto vi kazete Konjevicu da obnavljate puteve gdje su putevi kroz Zeleniku. Pa Ovo malo mjesto je van nase Opstine ili vas zaista nije briga? Od magistrale do Dzorovog mosta s koje god strane krenete rupa do rupe treba da vozite slalom kad prolazite putevima Zelenike. Pa vidite polomljene trotoare pored magistrale u Zelenici, pored skole, a u mjestu ih uopste ni nema. Pa nema cak ni kanti za smece a kamoli nesto drugo. I vi radite sa gradjanima a sta? Nije samo vas posao jedno mjesto u Opstini ili cete se godinama hvaliti samo pjesackim tunelom od Zel do Meljina? Pa dajte ima li jos nesto? Ima ali vi nemate vremena. A ove nase predstavnike ni ne zanima tako da vam to i odgovara. Inertnost i nezaiteresovanost!

  27
  4
 8. Zalosna je opstina kao i drzava koje nisu u stanju da otvore bar nekoliko radnih mjesta, van drustvenog sektora.Naravno, spomenici se ne računaju !.

  25
  3
 9. A tesko ti je biti bolji od dps i snp? Pa sa njima smo i na 3dm plate bili, da je srece da konacno gradska vlast bude bez njih od narednih izbora, pa bilo ko da vlada, pa taman i ti(a nimalo ne bih volio) bio gradonacelnik!

  13
  15
 10. A KOGA CETE NOVOG IZABRATI ? Evo se svi izmjenili a nama sve gore ,cudan smo mi narod.Isti koji su nas doveli do kraja sada pljuju ovu vlast i tako u krug.Hocete glasati za mene ,nemogu nista obecati sem rad ,red i disciplina !

  22
  3
 11. Zaposleni 30.12.2018. 18:08 at 18:08
  Ima jedan u herceg fest sto je z….. i simonidu i sve druge kao simonida a ne znam sto ga trpe i ko mu dopusta toliko da ne dolazi na posao a prima platu ko da je svaki dan prisutan a naocigled svih je na ulicu od opstine do trga i nazad sa uvjek nekim fasciklama ispod ruke po kaficima je takodje uredno prisutan sta ce te mora se privatno radit niko ga ne pita sto ne bi a vi sto rintate puno radno vrijeme glumite budale bitno je da se pojedinima zna odbit od plate za gluposti a on dijeli pravne savjete naocigled svih ali ne na poslu nego u kaficima covjek ima dvije kancelarije , ulicnu i ovu u herceg fest u koju ne ulazi ,pa bi bilo posteno od opstinskih organa vlasti pocev od predsjednika opstine pa na dalje ko li je sve zaduzen za kontrolu radnika sta rade i dolaze li na posao da odgovore zaposlenima u herceg fest zasto je ovaj gospodin toliko slobodan i ko mu i zasto dozvoljava da ne dolazi na posao zasto ovo dozvoljavate predsednice i podpredsednice opstine

  30
  4
  • Vrhunska prosto – proširena rečenica od očikledno znanog čovjeka, koji čak vjerovali ili ne, ne zna nijednu rečenicu napisati. Koliko god bili ili ne bili za sadašnju vlast , koliko god htjeli ili ne htjeli da kažemo nešto – a sami i ne znamo šta bismo smo rekli, koliko god htjeli ili ne htjeli nešto – Bog zna što, svako od nas bi naposletku,prije nego što išta napiše, morao da ima makar osnnovno obrazovanje. Kao npr. šta je i gdje ide : zapeta,tačka,crtica, dvije tačke…. itd.

   14
   5
 12. Fakultet nije mjerilo uspjeha,dok obrazovanje mozes steci i kod kuce citajuci.
  Ljubomorni ste Novljani,krivo Vam je kada neko ima vise i kada postigne uspjeh,a u sustini ste umisljene grlice,pritom i iskompleksirane.
  Sredite vase zivote i bicete srecniji,ali treba biti sposoban za tako nesto.
  Ovako samo av,av….

  24
  29
 13. Po svim selima bez puta je opstina pomogla novcano da se naprave putevi. A i u selima zive gradjani ove opstine. Hvala ovoj vlasti za to jer nijedna prije nje nije htjela ni da cuje, a smijenile su se razne vlasti. I ma kako prosli na kraju, to im je za svaku pohvalu.

  38
  32
 14. Ama ljudi dižimo se, je li ovo moguće
  Priznajem grešku, ali evo vidio sam i ove. Pa ovo više nije ni sprdnja. Nedorasli u svakom pogledu. Osmogodišnjaci bi bolje vodili grad. Mica nađi nekoga neka ti bar piše izvještaje. Daleko si ti od toga sto u umišljaš Sa ovom pričom ne možeš ni pred babu. Neka ti kažu prijatelji. Đeca uz su se brzo politizovala, ali baš ovoliko da nemaju takta ???

  37
  13
 15. Dobro, jasno je da ovaj intervju izaziva sprdnju iz vise razloga. Ali nije Mica kriv, niti ga je mnogo briga. Novljani, mi smo glasali za Micu i njemu slicne. Mi i samo mi smo krivi sta nas o Badnjem danu i koji dan prije uveseljavaju gradske vodje raznim talambasanjima. I radice to jos dugo.

  35
  9
 16. Da vam ne bješe nekolicine predsjednika mjesnih zajednica koji su se zauzeli za svoje teritorije, ni ta sporadična, da ne kažem bjedna ulaganja, ne bi bila realizovana. Ovo vi je ka u doba imperijalista ili rojalista, dovedu se gradjani ispod sirotinjskog štapa, pa kad gospodar baci koju mrvicu brat – brata bez griže savjesti ubije da mu preuzme ono što je uhvatio. Kako se može primjetiti to je cool trend u Crnoj Gori i Mića samo kopira Mila.

  25
  15
 17. Права је штета што нисте аудио или видео интервју направили. Убједљивији је кад муца и замуцкује… Овако, није ме убједио ни у једно слово. Ццц штета!

  40
  12
 18. Za poziciju potpredsjednika jedne Opštine najmanje što se oćekuje je obrazovanje i elokvencija .
  Da li je iko preispitao njegovu stručnost i školovanost ?Pročitajte na sajtu opštine.
  U kojem mi to društvu i sistemu živimo?.Ovo izaziva samo podsmjeh . daleko od poštovanja.

  43
  12
 19. Svaka cast Vama, jer posle bivse treba opstat i napravit bar malo pomaka. Hvala na asfaltu u Novom mestu
  Na Gomili jer ga 30god.nismo imali.

  26
  18
 20. Ima i jedna istina ziva: jedno je biti skolovan,a drugo pametan. Poznajem puno skolovanih i ne mnogo pametnih i onih koji nemaju skole ali su prirodno bistri ljudi. Dakle,skolovan moze biti veoma ogranicen covjek.

  33
  16
  • Ima njih mnogo više u Novskoj listi. I gospodja načelnica Stambeno Komunalnog je osvjedočeni i dokazani DPS kadar, kao i gospodin Škobalj koji se busa sa uskom povezanošću i saradnjom sa par Ministara iz Crnogorske Vlade. No dok god Mića bude vjerovao da ih kontroliše, do tada će on imati alibi da je depolitizovao Novsku Listu.

   32
   8
 21. Postovani Mica,
  Htio bi da te obavijestim da mi koji smo na opstinskom budzetu ove Svete dane docekujemo gladni i ponizeni jer niste smogli nacina da isplatite crkavice od plata. Ti koji se zalazes za vjeru i obicaje, nisi smio to da dozvolis. Tvoj spag je pun, ali nama bijednicina kosti i mrvice . Postovani Mica, od onih grdnih stotina hiljada predvidjenih za mimozu mogli ste ustinuti nesto za plate koje i inace sve vise kasne. Nece vas sa vlasti oboriti neka druga stranka, ne bojte se. Obirice vas bijedni gradjani kojima od usta i djece otkidate. Toga se bojte.

  76
  12
 22. Iako decidno artikulisan pledoaje gospodina podpredsednika izaziva razlicite perceptivne situacije moramo priznati da imponuje cinjenica da ovaj grad definitivno u vrhu establishmenta ima izrazito obrazovanog i elokventnog lidera cija leksika prezentovana u ovom neposrednom i spontanom razgovoru eksplicitno pokazuje sve intekektualne potencijale koji prevazilaze koordinate Herceg Novog, Boke Kotorske, Srbije, Evrope, pa i sire.

  47
  9
 23. Okle tebe na ove Blage dane. Nije lijep obiti negativan ali ste katastrofa. Dva najveca obecanja ste prekrsili. Ukidanje parkinga i depolitizacia. I to brutalno, pa mislim da politicki vise ne postojite. Tu oko cenzusa. I sad se vadite pricama kao da mi ne znamo hdje zivimo. Jos vase neuspjehe zelite umanjiti napadajuci koaliciju ne bi li povratili povjerenje. Mica ovo je tvoj zivotni maksimum koji prolazi

  53
  9
 24. ima u bosnu neki brzi fakultet i ne smarajte covjeka. Uostalom to sto je za pola godine zavrsio 4 godine fakulteta, bolje nego da jednu godinu zavrsava 4 godine. Objektivno.

  44
  10
 25. “Najveci problem lokalne uprave u ovom trenutku predstavlja problem kolektora, surlasa i nedostatak zidova za pokacit sve Micine diplome” navodi se u saopstenju.

  Mica, najbolji si bio dok si radio ono sto znas. Sad si samo otvorio karte koliko pojma nemas a glumis silu kao da si Tramp licno. A nista uradili niste.

  52
  10
 26. Bravo Mića, svi smo znali da si super i nismo gubili nadu u tebe i novsku listu. Ne može od onakvog dobrog djaka i dobrog momka da ne ispadne odličan kadar. Puna podrška za Miću!

  45
  30
 27. Apsolutno ne sumnjam u dobru namjeru i nastojanje. Svuda ga možeš vidjeti, i u centru i u naseljima. Ali, imao bi više para na raspolaganju, da ima manje zaposlenih u svim službama. Pare od njihovih plata i doprinosa išle bi na dobrobit Grada. Obzirom na 21.vijek, digitalizaciju, mobilne telefone i kompjuterizaciju, višak je 2/3 zaposlenih, i u Opštini, i u Vodovodu, i u Stambenom i u Vatrogasnom.

  39
  10
 28. Ja sam svatio da niko nista nije radio niti dolazio na posao dok se Novska lista nije pojavila…
  Oni su ti koji kadrovima Demokrata, SNP-a, DF-a i ostaloj boraniji govore kako treba a kako ne treba. Dok oni svi ponavljaju, cuvamo koaliciju, cuvamo koaliciju – nas odlikas vedri i oblaci!

  42
  8
 29. Primjetno napredna leksika našeg podpredsjednika.
  Kao da je filološki i političkih nauka fakuktet završio.
  Pozdravljam ove trudove a što bi rekao Kesić samo da ne ostane trudan.

  37
  11
 30. Pokazali ste da ste za depolitizaciju Ali samo na papiru……zaposlili ste sve iz Novske listen a ovamo se zalazete za pravdu, Ali neka brzo ce ovo proci!!!!

  48
  11
 31. Sesija, abolicija, transparentnost…
  Mozda ne bi lose bilo da neko u toku dana danas javi Mici da je dao ovaj intervju. Usput da mu objasne sta znace ove rijeci da ne blene kad ga neko pita o ovome o cemu je ‘govorio’.
  Sretni blagdani!

  44
  10
 32. Šta kaže jedan Konjević drugom kad se sretnu u hodniku zgrade opštine!
  Ovo stvarno smisla nema, tetku nam još nije zaposlio…..

  60
  12
 33. Kako je trapavo izbjegao odgovor oko prijema vaterpolista. Kako te nije sramota od te djece,njihovih roditelja tvog druga Vlada Gojkovića. Previše prijeme veteranima vaterpola i Oliveri Doklestic a pravim sportistima ne pravite jer vam se Jadran nije pokorio. Taman vam je odnos prema sportu kakav i sekretar za sport.

  43
  27
 34. Volio bih da je u pravu,da su bolji od prethodnika,ali bojim se da je sve isto ,u nekim stvarima gore nego ranije. Ko će vas nekoliko stotina ,zaposlenih ,a primaj se i dalje po političkim osnovama ,nahraniti,da li vodite računa o tome. Jedan dan kada pukne film privrednicima i shvate da vas oni hrane ,izbacit će vas napolje(ne samo vas nego i ostale).Vi ste potrošači i krčmite tuđe pare,i privrednici će jednog dana odustati od politike pa će se udružiti,a onda se držite,do tada…..

  31
  8
  • Ne mogu komentarisati na ovaj dan nego da pokusam parafrazirati rijecima nekog drugog koji je cini mi se bolje shvatao duh Bozica iako nije bio pravoslavac”:Nebitno je da li sam danas bolji od nekog, mnogo je vaznije da li sam danas bolji kao covjek nego sto sam to bio juce”. Nazdravlje i svaki napredak!!!

   27
   1
 35. A dje su palme nestale? Niste ih uspijeli ni prebrojat a ne zastit. Toliko ste sposobni.. Dje je novo bilje za koje ste dobili pare? Ne mimoze, nego ostalo bilje?

  30
  13
 36. Nije poenta ni veliki problem biti za milimetar bolji od proslih a to je vama jedino bitno,recite vi nama koliko ste mogli uradit a koliko ste uradili i kako ste uradili,ako imate obraza spustit cete glavu i jedni i drugi i izviniti se gradjanima Herceg Novog!

  26
  7
 37. jeli osto koji KONJEVIC , OBRADOVIC I MARIC nezaposlen ? za sledecu godinu prioritet zaposljavanje dalje rodbine , eto toliko sram da vas budw mislite da je ovaj narod toliko lud !

  39
  15
  • CUCA svaka cast tako se brani svoja zemlja od uvlakaca izdajica kad je muka pravdaju se na VLADU a kad se festa JAGODINA i ostale svima poznate destinacije.dno dna

   9
   4

Ostavite komentar

*

code