MILOŠ KONJEVIĆ SE VRAĆA U SKUPŠTINSKU KLUPU

MILOŠ KONJEVIĆ SE VRAĆA U SKUPŠTINSKU KLUPU

0
Podijeli

Opštinski odbor grupe građana “Novska lista” jednoglasno je odbio ostavku Miloša Konjevića na mjesto odbornika i on će nastaviti rad u hercegnovskom lokalnom parlamentu, saopšteno je iz “Novske liste”.

Oni će i dalje biti opozicija i isključivo će podržavati, kako navode, samo kvalitetne i dobre projekte.
Odlučeno je takođe da grupa građana Novska lista neće imati predsjednika liste, već Predsjedništvo, koje će imati 9 članova: Ana Šojić, Marija Radović, Zoran Lepetić, dr Savo Marić, Petar Obradović, Milan Vujošević, Aleksandar Mandić, Miloš Konjević i Slavko Todorović.
Kako dalje navode u narednom periodu će raditi na jačanju Novske liste, pa će formirati mjesne odbore, Igalo, Topla i Bijela.
“Pozivamo sve Novljane, a naročito mlade sugrađane da posjete našu kancelariju koja se nalazi u Njegoševoj ulici broj 136 i da zajedničkim naporima pokušamo pokrenuti i učiniti ljepšim naš Herceg Novi” – kaže se na kraju saopštenja Novske liste.
Miloš Konjević podnio je ostavku 9. oktobra ove godine na sve funkcije, mjesto upravnika Sportskog centra Igalo, predsjednika OSK Igalo, odbornika u Skupštini Herceg Novog, kao i na mjesto predsjednika Novske liste. On je tada čin ostavke opravdao neozbiljnošću opštinske vlasti na čelu sa gradonačelnikom Dejanom Mandićem, koja se nije čak ni udostojila da pošalje bilo kakav odgovor na zahtjeve u vezi Parking servisa, a koji su se direktno ticali poštovanja odluke saziva julske skupštine.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code