Početna Društvo Ministarstvo zdravlja: Ispunjavamo redovno sve obaveze, zarade i drugi troškovi su obaveza...

Ministarstvo zdravlja: Ispunjavamo redovno sve obaveze, zarade i drugi troškovi su obaveza Atlas grupe

4

Nakon Vladine odluke od 3. avgusta 2016. godine o privremenom uključivanju PZU Opšta bolnica Meljine-Herceg Novi u javni zdravstveni sistem Crne Gore, Ministarstvo zdravlja ispunjava sve obaveze prema bolnici Meljine kroz ugovorni odnos sa Fondom za zdravstveno osiguranje, navode iz Ministarstva zdravlja za TV CG.

– Sve usluge koje se pružaju građanima Herceg Novog se plaćaju na vrijeme i u roku. Zarade zaposlenih, kao i materijalni troškovi u bolnici su obaveza onoga ko upravlja bolnicom Meljine tj.vlasnika, u konkretnom slučaju Atlas grupe – saopštavaju iz Ministarstva

Oni dodaju da su imovinsko-pravni odnosi ustanove i pitanje njenog statusa predmet sudskog spora sa Atlas grupom koji u ime Vlade Crne Gore vodi Ministarstvo finansija.

4 Komentari

 1. Knezevic je totalni kralj.Uziva nedje po Grckoj dok vi odje prezivljavate.Mogao bih se kladit da nema pojma da se organizuje neki protest u njegovoj bolnici.

 2. Da li moze da se uputi zahtjev od strane sindikata ka Dusku Knezevicu umjesto ka Vladi , da se upita koji su planovi vezano za bolnicu i do kada misli da ne izmiruje zarade zaposlenima ? Ima tolike milione, a svoje radnike drzi bez plata i nista ne ulaze u bolnicu niti ga inteteresuje ista.
  Koliko se vidi iz svega ovoga,drzava izmiruje svaki euro prema bolnici i gleda da ekspresno reaguje u isplatama.
  Sredjeno je s Montefarmom da isporucuje lijekove i da ne pita za dug.
  Transfuzijoloski zavod isporucuje krv i ne pita za placanje, sest cifara je u pitanju.
  U sustini drzava je omogucila sve sto je u njenoj moci,a istinski krivac za trenutno stanje i najveci problem je Dusko Knezevic i Atlas grupa!!! Zasto to zaposleni nece da kazu,nije mi jasno.Da se ne vrsi mobing pa su u strahu da to iznesu ???

  25

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code