Mirović odabrao za Evropsko prvenstvo na Malti: 8 igrača iz Jadrana Carine

Mirović odabrao za Evropsko prvenstvo na Malti: 8 igrača iz Jadrana Carine

1
Podijeli

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore godište 2000 i mlađi (U17) od 10. do 17. septembra učestvovaće na Evropskom prvenstvu na Malti.

Trener Miodrag Mirović saopštio je spisak igrača koji će učestvovati na smotri najboljih selekcija Starog kontinenta, a čak osam igrača su iz Jadrana Carine.

Picerija i restoran

Spisak: Andrej Bosanac, Bogdan Radnjić, Miroslav Perković, Dragoljub Đurović, Luka Murišić, Jovan Pržica, Nikola Jančić, Vuk Drašković, Danilo Radović, Marko Radanović, Martin Gardašević, Aljoša Mačić, Uroš Vučurović.

Pored Mirovića u stručnom štabu su treneri Miodrag Matković i Petar Radanović, doktor Vladimir Dedović i fizioterapeut Ivan Borović.

– Iza nas su duge i naporne pripreme, momci su radili odlično tokom cijelog ljeta i zadovoljan sam njihovim i radom i zalaganjem. Imali smo jaku provjeru na turniru u Nikšiću, dvanaest najjačih reprezentacija, osvojili smo taj turnir ali nas sada čeka nešto sasvim drugo. Sve te reprezentacije će biti mnogo jače, mnogo spremnije, a i mi smo u najtežoj mogućoj grupi. Cilj je plasman među osam najboljih, a onda sve zavisi od daljeg rasporeda. Ono što je sigurno jeste da će momci dati sve od sebe, da zabilježe što bolji rezultat, kazao je Mirović.

GRUPA A: Hrvatska, Mađarska, Crna Gora, Ukrajina

GRUPA B: Španija, Italija, Rumunija, Njemačka

GRUPA C: Srbija, Malta, Gruzija, Francuska

GRUPA D: Grčka, Rusija, Slovačka, Turska

1 komentar

Ostavite komentar

*

code