Mjesno udruženje penzionera Igalo: Ne mijenjaju predsjednika Fuada Agića

Mjesno udruženje penzionera Igalo: Ne mijenjaju predsjednika Fuada Agića

5
Podijeli

U Mjesnom udruženju penzionera Igalo najviše pažnje posvećuju članovima sa najnižim primanjima, kao i kategorji penzionera koji primaju socijalnu pomoć. Pored podrške koja stiže za njih iz državne kase ovo Udruženje brine da koliko može doprinese boljem statusu svojih najsiromašnijih članova. Ovo se čulo na redovnoj Skupštini koja je usvojila prošlogodišnji izvještaj o radu i usvojila program za ovu godinu.

Mjesno udruženje penzionera Igalo jedino se u Herceg Novom sastoji od čak 8 podružnica. Svaka podružnica ima svog predsjednika i članove, te svaka od njh predlaže po jednog delegata za Upravni odbor Mjesnog udruženja penzionera. Upravni odbor sačinjava 8 delegata iz podružnica i deveti, koji je ujedno i predsjednik Mjesnog udruženja.

Picerija i restoran

Iz ovog udruženja penzionera u Opštinskom odbrou je 5 članova, a jedan član je i delegat u Upravnom odboru.

Jednoglasnom odlukom 31 člana Skupštine za predsjednika je ponovo izabran Fuad Agić, dok će funkciju potpredsjednika obavljati Stevo Lučić. Na ovoj Skupštini predloženi su i članovi Upravnog odbora.

Skupština Mjesnog udurženja penzinera Igalo predložila je Kostu Nedovića kao svog kandidata za predsjednika Opštinskog udruženja penzionera, a za potpredsjednika predloženi su Vida Radović i Jovica Avramović. Skupština Opštinskog udružena penzionera planirana je za kraj marta ili početak aprila.

Novi-stari predsjednik Mjesnog udruženja penzionera Igalo, Fuad Agić obećao je da će na prvom sljedećem sastanku novoformiranog Upravnog odbora, biti izabrani članovi 4 komisije: za humanitarnu pomoć, odmor i rekreaciju, finansijsku i materijalnu pomoć i komisiju za rad u klubu. Sekretara Udruženja biraće u martu javnim oglasom.

Redovnoj Skupštini Mjesnog udruženja penzionera Igalo svečani karakter dao je nastup Zora Martinetija i Exodusa, uz posluženje. Exodusi su često gosti ekskurzija u organizaciji ovog Udruženja, pa je njihov nastup na zasjedanjima postao tradicija.

5 Komentari

Ostavite komentar

*

code