Početna Oko nas Kotor Mlađe kategorije VK Primorac ostale bez trenera

Mlađe kategorije VK Primorac ostale bez trenera

2

Treneri mlađih kategorija vaterpolo kluba Primorac prekinuli su rad sa djecom zbog nepoštovanja finansijskih obaveza koje su dostigle i 35 mjesečnih nadoknada kod pojedinih, navodi se u saopštenju koje potpisuje osam trenera kluba.

Žiro račun kluba je, kako kažu, po ko zna koji put u blokadi zbog neizmirenih dugova prema igračima koji su 2009. osvojili titulu prvaka Evrope.

– Deset godina unazad apelujemo i pokušavamo da izbjegnemo ovu situaciju uz našu maksimalnu toleranciju, koja se prije svega odnosi na djecu, pripadnike ovog kluba, čiji razvoj nismo htjeli da ugrožavamo. Kako ne vidimo izlaz iz ove situacije prinuđeni smo na ovaj korak, s obzirom da predsjednik kluba Denis Mandić nije našao za shodno obratiti nam se u posljednjih 10 godina, navode treneri VK Primorac.

Dodaju da im je iskreno žao što će preko 200 djece ostati bez treninga, kao i državnih takmičenja i brojnih trening utakmica na kotorskom bazenu sa prispjelim ekipama iz inostranstva.

Saopštenje potpisuju Mlađan Tujković, Blaženko Radnjić, Dijana Saveljić, Slađana Vučetić, Emanuela Burić, Radošević Đorđe, Marko Gopčević i Vojislav Peković.

2 Komentari

  1. 200 x 30 eura jednako je 6000 eura mjesečno (neka je 5000), nešto jače od 400 eura neoporezovanih mjesečno po treneru.
    ne bih rekao da ste od vazduha živjeli.

    4
    1

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code