Početna Društvo Mladi DPS-a Herceg Novi donirali knjige OŠ “Ilija Kišić”

Mladi DPS-a Herceg Novi donirali knjige OŠ “Ilija Kišić”

18

Vjerujući da je važno podsticati mlade da što više čitaju, članovi Savjeta mladih Demokratske partija socijalista Herceg Novi uručili su Osnovnoj školi “Ilija Kišić” u Zelenici 100 knjiga za djecu školskog uzrasta.

Kako je saopšteno iz OO DPS-a Herceg Novi, na ovaj način Savjet mladih DPS je još jednom dao primjer savjesnog i odgovornog odnosa prema društvenoj zajednici.

“U želji da damo doprinos kvalitetnijem obrazovanju naših najmlađih sugrađana, naravno, uz konsultacije sa upravom škole, odlučili smo da pokrenemo inicijativu za prikupljanje knjiga, uglavnom, lektire i popularnih izdanja prigodnih za ovaj uzrast. Tokom akcije prikupili smo 100 knjiga, kako novih, tako i korištenih, donirali ih našim mlađim sugrađanima uz želju da im budu od koristi kako su iste knjige bile i generacijama prije njih” kazao je predsjednik Savjeta mladih, Zoran Lučić.

Direktorka OŠ “Ilija Kišić”, Snežana Mirković, zahvalila je na vrijednoj donaciji, koja će u značajnoj mjeri dopuniti fond školske biblioteke i omogućiti da sva djeca imaju pristup potrebnoj I željenoj knjizi.

Mladi DPS Herceg Novi planiraju nove aktivnosti kojima je cilj afirmacija odgovornog odnosa prema zajednici i sugrađanima, u kojima će i dalje, kao i do sada, u fokusu biti mladi – poručuju iz Opštinskog odbora DPS-a Herceg Novi.

18 Komentari

 1. Bravo za mlade DPS-a.
  Jedna lijepa akcija, lijep gest paznje za novsku djecu.
  Nije vazno u koju neko grupaciju pripada, sve sto je koristno za bilo kojeg clana naseg drustva, grijeh je komentarisati u losem kontekstu.
  Podrzavam sve inicijative mladih ljudi.
  Pozdrav!

  9
  19
 2. Pazi sad, ljudima ne valja ko god i što god uradio ?
  Kao da je važno koja organizacija to radi ?
  Bukvalno svaka čast ovim mladim ljudima, koji su se sjetili ovoga. I totalno je nevažno jel partija, restoran, prodavnica neka, knjižara, bitan je ovaj DOBRONAMJERAN ČIN koji je odrađen za ovu djecu, jer ja donro znam kakva je školska biblioteka u Zelenici.
  Treba još dosta stvari, ali je ovo veoma plemenito od ovih mladih ljudi ( ne čitaj DPS) koji su ovo odradili. A to što predstavljaju DPS je njihova lična stvar. I bukvalno svi sada kad prođete do Okova, svratite u prvu lijevo i ostavite neku knjigu.
  Kao takođe mlađi sugrađanin, zahvaljujem vam se na ovoj donaciji, što ću i sam donirati čim nađem nešto prikladno.

  9
  19
 3. Bravo neka su mladi DPS-a ti koji pomažu školama,neka ovo bude nauk da se svi odazovu i doniraju školama u Herceg Novom,knjige,lektire,i sve sto će pomozi boljem školovanju.
  Svaka cast omladino DPS-a ,bravo!

  6
  16
 4. Cirkus. Bolje da su ograbljali dvorište skole i palme očistili i Namjestili teren da se djeca imaju dje poigrat a knjige im mogla i škola poklonit nebi im nista bilo.Dje u Zeleniku bas ? Mora da je POTRCKO TO ORGANIZOVO-)))

  29
  9

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code