Mladi Jadranaši na pripremama u Kragujevcu

Mladi Jadranaši na pripremama u Kragujevcu

917
0
Podijeli

Mladi vaterpolisiti Jadrana, podjeljeni u dvije selekcije, bravili su prošle sedmice na petodnevnim pripremama u Kragujevcu, sa selekcijama vaterpolo kluba Radnički. Riječ je o pripremama po sistemu razmjene, koja se već treću godinu uspješno realizuje između ova dva kluba.

Ovog puta u Kragujevcu na pripremama su boravile selekcije juniora 2001. godište i mlađi, kao i kadeti 2004. godište i mlađi.

Picerija i restoran

Tokom priprema održano je po 8 zajedničkih treninga i trening utakmica sa vršnjacima iz Kragujevca. Inače, mlađe selekcije iz Kragujevca bilježe odlične rezultate na državnim prvenstvima Srbije, pa su treninzi i utakmice bili od velikog značaja mladim Jadranašima.

U Kragujevcu na pripremama boravili su, iz junirske ekipe trener Jovo Vuksaović, kao i igrači: Lazar Bovan, Mirko Sijerković, Obrad Dabović, Marko Radanović, Vladimir Vavić, Đorđe Marić, David Stevović, Jovan Vujović, Filip Aleksić, Ivan Konjević, Vasilije Petković, Maksim Ogurlić, Nikola Ilić i Tomo Malović.

Mlađu kadetsku ekipu u najvećem gradu Šumadije činili su  trener Flip Andrić i igrači: Luka Sijerković, Krsto Tomašević, Lazar Vukičević, Amar Kujović, Nemanja Moračanin, Luka Ćaćić, Veljko Španjević, Nikola Mračević, Spasoje Aćimović, Đorđe Čvorović, Marko Bošković, Matija Kujačić, Krsto Simović, Andrija Nakićenović, Nemanja Čepić i Marko Popadić.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code