Početna Sport Mladi karatisti – osvajači medalja na prijemu u Opštini

Mladi karatisti – osvajači medalja na prijemu u Opštini

0

Potpredsjednik Opštine Herceg Novi Miloš Konjević i sekretar za društvene djelatnosti i sport Darko Klasić primili su danas mlade karatiste karate klubova Bijela i Šotokan tim: Jovanu Damjanović, Nenada Đuričića, Marka Brnadu i Radovana Đurovića, zbog ostvarenih rezultata i predstavljanju našeg grada na nedavno održanom Balkanskom prvenstvu u Banjaluci.

Podsjetićemo, članovi KK Bijela su na takmičenju osvojili dvije zlatne medalje, dok se Šotokan Tim u Herceg Novi vratio bogatiji za još jednu zlatnu i bronzanu medalju.

Potpredsjednik Konjević i sekretar Klasić čestitali su mladim sportistima na uloženom trudu i osvojenim medaljama, kao i trenerima Dejanu Boškoviću (Šotokan Tim) i Slađanu Mikuliću (KK Bijela) na istrajnosti u kreiranju uzornih i sportista za primjer.

Treneri su izrazili zadovoljstvo odnosom lokalne uprave i Sekretarijata za društvene djelatnosti i sport prema klubovima, ali i da se nadaju budućim boljim infrastrukturnim rješenjima. Oba kluba imaju velike planove za dalja takmičenja, sa talentovanim podmladkom, juniorskim i kadetskim selekcijama

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code