Početna Eco Mladi NVO Naša akcija edukovali vršnjake i učestvovali u jesenjoj sadnji

Mladi NVO Naša akcija edukovali vršnjake i učestvovali u jesenjoj sadnji

2

U Kotoru je proteklog vikenda u saradnji sa Savjetom za mlade Kotor, održana radionica “Omladina uči omladinu: volonterizmom do uspeha!”.  Vodili su je dugogodišnji volonteri Dejan Bešović, Katarina Vukadinović, Dejana Vujković, Nađa Srdić i Dimitrije Vučković, u zelji da svoje znanje i iskustvo prenesu vršnjacima.

Foto: NVO Naša Akcija

-Zbog dinamičnih izlaganja i diskusije radionica od 15 učesnika trajala je dva sata, sa fokusom na bitnost volonterizma na razvoj i budućnost mladih. Sljedećeg dana ova ekipa mladih učestvovala je u jesenjoj sadnji u omladinskoj kući Eko centar Muo- navodi operacioni menadžer NVO “Naša akcija”, Dejan Bešović.

Eko centrar Muo otvoren je u maju 2019. godine i do danas  28 mladih boravilo je kraće ili duže vrijeme u centru, uz obrazovanje o baštovanstvu, o kućnim popravkama, o samostalnom življenju, i mnogim drugim neformalnim vidovima obrazovanja.

2 Komentari

  1. Moram da pohvalim,kao redovni citalac, ovaj Radio, zato sto se trudi da nas raznovrsno i blagovremeno izvjestava o svemu. Pohvale i za ovaj clanak.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code