Mlađi pioniri KK Bijela 2015 pobjedom startovali sezonu u Južnoj regiji

Mlađi pioniri KK Bijela 2015 pobjedom startovali sezonu u Južnoj regiji

0
Podijeli

Košarkaški klub Bijela 2015, koji već pet godina okuplja veliki broj djece i omladine u Bijeloj, prijavio je u ovoj takmičarskoj sezoni dvije selekcije: mlađe pionire i mini basket dječake, kazali su za Radio Jadran iz ovog kluba.

U prvom kolu Južne regije, odigranom u utorak, mlađi pioniri gostovali su vršnjacima iz KK AS u sali OŠ “Milan Vuković” i zabilježili su pobjedu. Rezultat je bio 53:41, po četvrtinama 12:15, 11:8, 9:13, 9:17.

Picerija i restoran

– Veliki rad i dosta odricanja već prvo kolo doveli su nas do pobjede i prvog izvanrednog rezultata. Nastavićemo još jače i bolje i nadamo se novim pobjedama – kazao nam je trener Vukašin Subotić.

Najbolji u ekipi iz Bijele bio je kapiten Nikolić, koji je upisao 27 poena, Nikčević je postigao 16, Matković i Anđelić postigli su po 4 i Luka Nikolić 2 poena.

U ekipi domaćina više igrača je bilo šuterski raspoloženo, ali to nije bilo dovoljno za pobjedu. Najbolji je bio kapiten Ozrinić sa 15 poena, Šćekić je upisao 12, Popović 6, Šumar 4, Koprivica 3.
Košarkaši klub Bijela 2015 u sljedećem kolu gostovaće u subotu u Ulcinju vršnjacima KK Ulcinj. Meč je na programu u 17:30 časova.

Inače, ovaj klub treninge održava u OŠ “Orjenski bataljon” u Bijeloj. Upis novih članova je u toku, pa pozivaju sve da im se pridruže da treniraju zajedno.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code